"ר א י ו ן ע ם א ל ו ה י ם "

SHAHAF UZI

New member
"ר א י ו ן ע ם א ל ו ה י ם "

יום אחד פגשתי את אלוהים,ושאלתי אותו: "סלח לי אלוהים:אני יכול לשאול אותך מספר שאלות"? אמר לי "שאל,כל מה שבא לך לשאול" ואני שאלתי: *"מה הכי מפתיע אותך אצל בני האדם"? ענה לי אלוהים: "שהם חיים כאילו אף פעם לא ימותו-וכשהם מתים,אז הם מתים כאילו לא חיו" "שהם משתעממים מהר מדי מהילדות היפה שהענקתי להם, הם ממהרים מאד להתבגר, ואז,הם מתגעגעים פתאום לתקופת הילדות" "שהם חושבים בפחד על העתיד,שוכחים את ההווה,ובסוף מאבדים אותו" "ושהם מבזבזים המון בריאות,בכדי להשיג כסף, ו ב ס ו ף מבזבזים את כל הכסף,בכדי להשיג בחזרה את הבריאות" "אפשר עוד שאלה" שאלתי? "שאל חופשי אמר לי אלוהים" *"בתור אבא,שאלתי,מה היית רוצה שהם ילמדו בבית הספר"? והוא ענה לי: "שילמדו שהם לא יכולים לגרום לכל אחד לאהוב אותם, אבל הם יכולים לאפשר לעצמם להיות נאהבים "שידעו שהדבר הכי יקר זה לא מה יש להם? אלא את מי יש להם"? "שילמדו לסלוח,ושיתרגלו את זה יום יום" "שלא יהיו עסוקים בהשוואות-אלא נאמנים לעצמם" "שזה לוקח רק כמה שניות לפצוע מישהו-וכמה שנים לרפא אותו" "שידעו שאדם עשיר זה לא מי שיש לו הכי הרבה כסף, אלא מי שמזדקק להכי מעט" "שידעו שכסף יכול לקנות הכל-חוץ מאושר" "שידעו סופסופ שחבר אמיתי זה אחד שיודע עליהם הכל, ובכל זאת אוהב אותם" "שיש אנשים שמאד אוהבים אותם-אבל קשה להם להביע רגשות" "ושידעו ששני אנשים יכולים להסתכל על אותו הדבר, וכל אחד יראה משהו אחר" *"אמרתי לו:תודה לך אלוהים,על הזמן שהקדשת לי" והוא ענה לי: "לך ספר הכל לחברים שלך,הם בטח ישכחו מהר מאד מה סיפרת להם" "אבל לעולם לא ישכחו - מה גרמת להם להרגיש"!!! ו ב י נ נ ו ח ב ר'ה : נראה לי שגם אתם תשכחו......... תרגישו טוב....מעוזי שחף

הכל כלכך מובן....../images/Emo132.gif

להביט בדבר אחד ולראות אחר.... לאהוב בכל מיקרה חבר טוב
(נלה אוהבת את בונו) שנייה לפצוע שנים לרפא
לסלוח לסלוח ושוב לסלוח(מנטרה שלי)
לדעת שהדבר הכי יקר לי זה קודם כל שיש לי את עצמי
רק משו קטן שאני צריכה לדעת איך עושים.... $$$$$$$$$$$$$$<איך נזקקים למעט? איךךך?!

bflygirl

New member
למרות שקראתי את זה מיליון פעם

כל פעם מחדש זה עושה לי טוב

SHAHAF UZI

New member
תודה,אני בטוח שגם הרבה אחרים

מכירים את זה,רציתי לכתוב את זה כי היה חשוב לי להפנים.אצלי להפנים דברים,קרן,זו כנראה שיטה להעצמה.כנראה שיש בי אמונה חזקה,שכאשר אני יודע יותר,אני טוב יותר.חובה "להתמזמז" מדי פעם,עם מושגים,ומשלים שמחדדים את העוצמה שלנו.אני במציאות,לא מדבר עם אלוהים.אני ברוגז אתו כבר הרבה זמן,תודה.עוזי

למעלה