ר י ב א ו נ ד

דנדוש20

New member
ר י ב א ו נ ד

אתם בעד או נגד? שתפו, נמקו, הדגימו, מה זה גרם לכם להרגיש בטווח המידי ובטווח היותר רחוק?

Paranoid Eyes

New member
....

א. מה הבעיה בזה? ב. אני לא אוהבת לקרוא לזה ריבאונד.. זה פשוט.. מישהו/מישהי אחר/ת.. מה שנקרא לעבור הלאה. מה הסיפור?

דנדוש20

New member
זה לא בדיוק להמשיך הלאה

בדרך כלל ריבאונד זה ללכת על סקס חסר משמעות, סמוך למועד הפרידה, בשביל להרגיש יותר טוב.

Paranoid Eyes

New member
נו איזה שטויות..

אמרתי שאני לא קוראת לזה ריבאונד.. מבחינתי זה להכיר מישהו אחר.. שמשכיח ממני את הקודם.. מה שקורה איתו, קורה בהתאם למה שאני מרגישה שאני רוצה..ולא בהתאם לזה שהרגע יצאתי ממערכת יחסים. עוד לא שמעתי על הגדרה שזה נקבע מראש רק לסקס. שטויות.

נועם m

New member
אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב...

אז איפה בדיוק הבעיה פה? ואני מסכימה עם פראנוייד- ריבאונד זה לא בהכרח סקס. מדובר בראש ובראשונה פשוט במישהו חדש- יהיה יעודו אשר יהיה

../images/Emo45.gif כל עוד לא נקשרים מידי

הלב הוא האיבר האחרון שלא כדאי להתעלל בו (טוב נו, 2. מיד אחרי האשכים). ריבאונד זה כיף ומגניב אבל זה משחקים באש
...

Zoharrr

New member
לא בעד ולא נגד

יש אנשים שצכים את זה ויש שלא... אני אישית לא הייתי צריכה אבל פשוט יצא ככה שהבחור הראשון שיצאתי איתו היה ריבאונד והשני הפך לחבר שלי. לא בכוונה בכלל... וזהה לא גרם לי להרגיש כלום,כי לא חשבתי שזה ריבאונד.

המילה הזאת.. ריבאונד..

היא לבד די מעוררת בי תחושה של... איך אפשר לקרוא לבן אדם שהיית איתו ריבאונד... כאילו הוא סתם משהו שתפסת להעביר את הזמן שיעשה לך נעים ( לא רק בגב ).. זה בטוח איזה "סלב" מתל אביב המציא את המושג הזה...

ChilD SouL

New member
מישהו שאת\ה יוצא\ת איתו\ה בשביל

לשכוח את האקס\ית כביכול.

Dark Muse

New member
אה.. אממ לדעתי בד"כ זה לא עוזר...

עד שבעצם משיגים אהבה חדשה... אבל אני לא יודע ^_^

ChilD SouL

New member
זאת יכולה להיות אהבה חדשה...

בסופו של דבר, שהתחילה כריבאונד.