שאאאאאאאאאאלום!

Darkness limit

New member
שאאאאאאאאאאלום!../images/Emo11.gif

מה המצב אנשים?!?!?! זהו.... סתם... מה? אני סכיזופרנית... אל תשימו לב
ו... ו.... ו..... אני מתה על היהודים! תגידו... באינטרמת.... מתי הוא לעזאזל אומר ת´קטע עם ה"אנשים יהללו... הזאבים ייללו..."?!?! זה הדבר היחיד התמוה בלהקה האלוהית הזאת.... ו.. ו... תמסרו ד"ש לאמא! ואם לא ברור לכם אני חדשה, ולא יעזרו תחנונים- אני באתי ואני נשארת!! שיהיה לכם יום ירוק
אה... אני תמר... נראה לי שזה כתוב בפרטים...

shkool

New member
גם אני חיפשתי את הקטע הזה ../images/Emo13.gif

אינספור פעמים שמעתי את השיר הזה ולא הצלחתי לשמוע שום דבר שדומה לזאבים או אנשים
הוא אומר משהו לא מובן בסוף אבל זה בטוח לא זה... אה ו...ברוך הבא!

Darkness limit

New member
גמני ניסיתי לברר אם זה זה....

אבל זה סתם עוד אחד מה"אווווווווו יההההה" סטאף שלו.... :)

sagiiltus

New member
תום בטח אומר את זה ב../images/Emo23.gif

בכל מקרה, תסכימו איתי שליהודים היקרים שלנו יש שגיאות איומות באנגלית (THEY WANT TO KILL ME) בליריקים...

pEace LadY

New member
חחח כן...../images/Emo79.gif

they want me bed.. please dont heart me.... בתרגום חופשי מאנגלית: הם רוצים מיטה אותי בבקשה אל לב אותי זה אמור להיות they want me bad please dont hurt me אבל נסלח להם .

sagiiltus

New member
הקטע הכי מוזר בשגיאות שלהם

שאיך אף אחד בחברת התקליטים לא שם לב לזה? ואם נגיד הם רצו אוטנתיות בדיסק, אז לפחות יכלו לתקן את זה באתר (חשבתי בהתחלה שהטעויות באתר בגלל שהעורך לא יודע אנגלית)

Eclipsed 0

New member
הם אף פעם לא מתקנים...

באלבום "בליץ´" של נירוונה, לקוביין יש יותר שגיאות מלהם (Blew ?), וחברת התקליטים לא תיקנה... אולי כי זו אמנות והם חשבו שזה בכוונה ? יכול גם להיות. אי אפשר לדעת.

sagiiltus

New member
אפשר לחשוב כאילו היצירות זה תנ"ך..

שמלא בשגיאות כתיב, אגב....

shkool

New member
התנ"ך מלא בשגיאות כתיב???

בתנ"ך לא יכול להיות שגיאות כתיב כי כל הכתב העברי מתבסס על הכתב שמופיע בתנ"ך, לכן כל מילה שמופיעה בתנ"ך היא המילה המקורית וכך היא צריכה להיכתב, לכן לא יכול להיות שהיא כתובה עם שגיאות כתיב. קאפיש?

sagiiltus

New member
תגיד, בדקת לפני שאתה מתקן אותי?

התנ"ך מפוצץ בשגיאות כתיב, ומכיוון שאסור לתקן את התנ"ך, אז התיקונים באים בשולי הדפים (תסתכל בתנ"ך מלא ותראה את כל התיקונים בשוליים של הדפים, אני בטוח שלא תתקשה למצוא, המילים עצמן שכתובות לא נכון לא מנוקדות). קאפיש?

pEace LadY

New member
אולי זה בכוונה אצל נירוואנה אבל

זה השפת אם שלהם נכון? אז הגיוני שזה יהיה בכוונה. אבל היהודים הם ישראלים ונראה לי שעם כל הכבוד הם פשוט לא יודעים לאיית באנגלית...

למעלה