שאאאאאאלום!

chezi1

New member
שאאאאאאלום!

שלום לכולם! יש לי שאלה, המנסרים מטקסס זה מבוסס על סיפור אמיתי?????????!!?!?!?!?! בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שגם זה קשור לסיפור של הרוצח בשתיקת הכבשים באפלו ביל?!?....יש מישהו שקוראים לו אד גיין והוא רוצח באמיתי אבל אני לא מבין איך זה מסתדר עם הזמנים גם כי יש סרט של היצ'קוק המקורי כאילו ו...!? מישהו יכול לסדר לי פה את העניינים. תודה רבה!

orrrrrrrrr

New member
כן אד גאין

היה הרוצח בתחילת שנות ה40 או ה50(לא זוכר*) הוא היה הרוצח הסדרתי הראשון בארצות הברית. יש הבדל בין סרט שמבוסס על סיפור אמיתי לבין מקרה אמיתי. המנסרים הושפע ממקרה נוסף שקרה בטקסס- שבו איזה פרופסור שחט שתי נערות, והרג שוטר, זה היה מקרה ידוע- לא זוכר איך קראו לו. וכן גם שתיקת הכבשים הושפע ממעלליו של גאין. בקיצר הפרופסר הזה נפטר לפני 4 שנים מהתקף לב- ברוך שפטרנו. ועל איזה סרט של היצ'קוק אתה מדבר?

chezi1

New member
היצ'קוק עשה את המנסרים מטקסס ה...

ראשון לא? ושתיקת הכבשים וכל אלה זה לא מבוסס על ספר???

orrrrrrrrr

New member
מה פתאום

הבמאי הוא טובי הופר. וכן הסרט שתיקת הכבשים מבוסס(בין היתר) על רב המכר של תומאס האריס.

chezi1

New member
מה?!

אז מי זה אד גיין...? הפרופסור? שתיקת הכבשים זה לא מבוסס על ספר? והסרט הראשון של מנסרים מטקסס הוא לא של היצ'קוק?

orrrrrrrrr

New member
מה לא ברור

אד גאין רוצח סדרתי, עוד אחד בשם ריצ'ארד ___(הפרופסור) לא זוכר את השם משפחה. שני הרוצחים האלה השפיעו על כתיבת המנסרים, ושתיקת הכבשים!! ברור עד פה! שתיקת הכבשים מבוסס על הרומן של האריס! ולא לא לא, הבמאי של המנסרים מטקסס הוא לא היצ'קוק, בזמנו היצקוק עבד על סרט אחר שנקרא frenzy

chezi1

New member
תודה

וההודעה "מה!?" הייתה בטעות סליחה ששיגעתי אותך תודה.

למעלה