שאאאאאלום!!

שאאאאאלום!!

אני שלי, בת 14 כשאני יהיה גדולה אני רוצה להיות שחקנית אני יודעת שזה נשמע קיטשי אבל אני אוהבת את התחום הזה ובטח יהיו כמה שיגידו שזה מוקדם מדי כדי לחשוב מה אני רותה להיות, אבל זה לא מוקדם בכלל, השנה אני בכיתה ח' ואני רוצה ללכת לבצפר למשחק בכיתה ט' או י'. ו..זהו... ומי שמכיר בתי ספר למשחק באיזור המרכז בקשה שירשום כאן:)) אוהפת מאוט מאוט שלי

YaLdoNet 4 EveR

New member
תלמה ילין מן הסתם! ^_^

שמעתי שזה ביצפר רציני לאנשים מאוד רציניים. זה בתל אביב נראה לי...

אני מכירה את תלמה ילין

אבל מה עם עוד בתי ספר? אפילו בתי ספר שהם אחרי הצהריים כאילו, אני בבצפר הרגיל שלי בבוקר ואחרי הצהריים אני הולכת לשם, מן חוג כזה

Morgan1986

New member
אההמממ..

אז פשוט תלכי למתנ"ס ליד הבית שלך אם רמת הרצינות שלך היא עד כדי כך נמוכה... תלמה ילין זה הכי טוב יש גם נראה לי עירוני א' (אני יודעת שיש שם מגמות אומנותיות אבל אני לא בטוחה בקשר למשחק) בת"א ודרך אגב, תלמה ילין פעם היה בת"א עד שהוא עבר לגבעתיים למבנה המצ'וקמק הזה (שמעתי שעשו שם שיפוצים אז זה עכשיו בסיידר)

Heavy Thought

New member
לא מומלץ לגשת לתלמה ילין.

הבי"ס אמנם לאנשים רציניים, אבל הכל שם מוצף בפרוטקציות. כולם שם תחרותיים משהו, ויעשו לא מעט בשביל להפיל אותך. יש מועדפים יותר מאחרים שמקבלים הנחות, ואחרים שנדפקים. וזה בא משני מקורות נורא אמינים בנושא. גם אני הייתי אמורה לגשת לשם בתחום הקולנוע, אבל ויתרתי. אני באחלה של בי"ס והמגמות כאן ברמה. אני אשאר ללמוד במסגרת רגילה, אוציא תעודת בגרות נורמלית (עם ה-5 יחידות של הקולנוע), אעשה צבא, כמובן, ואחר כך ללמוד ת'נושא באוניברסיטה. לא צריך למהר. ככה זה לדעתי לפחות.

אני...

יכלתי לגשת לשם בתחום משחק. אבל ויתרתי. גם בגלל מה שכתבת, וגם בגלל שרציתי להתמקד יותר על שאיפותיי להיות סופרת/עיתונאית/במאית/מפיקה. בלה.

zacki

New member
גם לי יש תבעייה הזו ../images/Emo13.gif ../images/Emo88.gif

אני כבר שנתיים בתיכון עיוני (כיתה י') ואני רוצה ללמוד משחק, אבל אני יודע שלא כזה קל להתקיים ממשחק אז אני רוצה לקחת את זה (בינתיים) כתחביב - משהו של אחה"צ. (אני רוצה ללמוד רפואה בעיקרון). שלא נדבר על זה שאני רוצה להיות תסריטאי ובכלליות אין לי מושג מאני רוצה מהחיים שלי או ממכם בכלל
. אז אם מישהו מכיר משהו שעובד אחה"צ - פליז סיי סאמטינג אבאוט איט. תודה...

למעלה