שאאאאאנה טובה!
|כלנ

גליתוי

New member
שאאאאאנה טובה!../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif../images/Emo130.gif../images/Emo222.gif|כלנ

לכל יושבי הפורום אני מאחלת שנה מקסימה! הרבה בריאות, שמחה, אהבה ושלום עם כל סובבנו! שנה פורה ויצירתית, הרבה בובות מקוריות, הצגות איכותיות ופרנסה טובה! מצרפת לכם ברכה שציירתי לשנה טובה!

ayaly2

New member
שנה באה הלכה...שנה טובה../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo30.gif../images/Emo45.gif

שנה טובה ומתוקה לכולכם ולבני משפחותכם,שנת אושר ושגשוג,שלום,בריאות ופרנסה הצלחה,עשייה והרבה בובות עם שמחה ואהבה

שנה דבש!!!!!../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo240.gif

שתהיה לכולכם שנה מאושרת ומתוקה
מלאה בהרפתקאות ויצירה
כיף כיף כיף ועוד יותר כיף
והמון המון אהבה

יעל0403

New member
שלום לכולם

מזמן לא ביקרתי פה אבל החלטתי שבשביל השנה החדשה אני חייבת לבקר ולאחל לכולכם בובה של שנה עם הרבה הפתעות חיוכים צחקוקים אהבות ושיגועים כמובן כמובן המון הצגות ובובות חדשות שכחתי להוסיף דבר חשובב שנה עם המון המון המון בריאות בהצלחה בשנה החדשהההההההההההה יעל

שנה טובה ../images/Emo230.gif לחברי הפורום ומשפחותיהם

אז הנה עוד שנה חלפה, פרחה וברחה לנו שנה חדשה עומדת בפתח ואני כולי תפילה ותקווה שהיא נושאת עימה רק דברים יפים וטובים עבור כולנו מי יתן והרוח הנעימה שנושבת בימים האחרונים תישא עימה את כל מעשי הטירוף, האלימות, הרוע והאסונות הלאומים והאישיים שהתרחשו השנה ותפנה מקום לשפיות, לסבלנות, קבלת והבנת האחר והשונה, לשלווה, שלום, תקווה והרבה אור אני מאחל לכם ולבני משפחותיכם שנה טובה מלאת בריאות ( פיזית ונפשית ), ים הצלחות, שאהבה ושמחה אין סופית ימלאו את ימייכם
חג שמח !!! לנו ולכל עם ישראל אני מאחל שגלעד שליט יחזור במהרה לחגוג עם משפחתו את החגים הבאים עלינו לטובה - אמן ואמן

לכל הבובנאים האהובים!!

שנה טובה ומתוקה!! מלאה בכיף, אושר, בריאות , עשייה, יצירה, אהבה, פרנסה והמון הצלחה ועבודה!!! שנה של הגשמה עצמית!! ושל הגשמת כל חלומתינו! מי ייתן ובאמת כל אחד יצליח בתחומו, ייהנה ויהיה הכי מאושר! שוב שנה קסומה, מופלאה, מרתקת - מלאה רק בטוב באושר פנימי ובהפתעות טובות!!! רועי :)

../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gifשנה טובה ומתוקה../images/Emo74.gif

http://www.youtube.com/watch?v=sndHlUTJr0Q הכנסו לקישור הפעילו ............הקליפ הוא במיוחד עבורכם. שנה טובה דבוש [ מתנצלת על ההיעלמות ואי החזרת מסרים יש לי בעיה אישית , מקווה שתבינו.] דודינקה שלחתי מייל רק היום ל....
תודה מתוק. אילן מתנצלת , אך אדבר איתך לאחר החג, שנה טובה לך ולמשפחתך
לכל החברים המקסימים שנה טובה.

tov22

New member
שנה טובה!

הלוואי ויבואו עלינו ימים טובים עוד יותר ושיפקחו עינינו לראות את הטוב... מאחלת לכולנו שנה של יצירה ויצירתיות והרבה הרבה שמחה :) טובית

למעלה