שאאאאלום!

pikolina

New member
שאאאאלום! ../images/Emo98.gif

מחר אני הולכת למיונים לתפקידי לחימה התנדבותיים. (אגב- מי עוד הולך?) בזימון רשום לי להביא כלי מיטה. איזה כלי מיטה בדיוק!? כרית? שמיכה? סדין? ועוד משו- איפה ישנים? האוהלים? חדרים? מודה מראש!

אני חזרתי אתמול

אל תביאי כלי מיטה, את מקבלת שק"ש. ישנים באוהלים, יהיה קר , תביאי חולצה חמה... היה לי קר אבל לא בצורה מטורפת, כאילו כן ולא.. אני לא פתחתי שק"ש אז הייתי רק חולצה חמה מכנסיים ארוכים ושמיכה. והסתדרתי... בעיקרון.....אל תביאי בכלל הרבה דברים, אני לקחתי תיק אחד ובתוכו הכנסתי שק"ש ( לא ידעתי שנקבל) ו2 חולצות, החולצה החמה הייתה עליי, לבנים, ומכנס ארוך. אה..וכאילו את הולכת להנות לאללה!!!

MooN of 1986

New member
עוד שאלה....

מה בדיוק הולך להיות שם? הבנות שהיו אתמול, זה גם היה בזיקים??? אם אני קצת מצוננת, וקצת קשה לי לרוץ לא כדאי לבוא? פשוט הגור הזה מהלשכת גיוס לא נמצא, ורק הוא יכול לתת לי תאריך אחר, ואני מפחדת שבסוף אני פשוט לא אהיה במיונים..? מחכה לתשובה...

תקשיבית....

הם מודדים חום ושואלים לפני שמתחילים איך את מרגישה ואם את חולה וכאלה תגידי שכן ויתנו לך גיבוש לאוגוסט

MooN of 1986

New member
באמת?

אז אין לי בשביל מה לעשות את כל הטלפונים האלו??? זה לא בזבוז זמן לנסוע עד לשם וכל זה..? לא שאני גרה כ"כ רחוק אבל... היו בנות אצליכם שבאו חולות ונתנו להם ללכת?

YanivM17

New member
אני מכיר מישהי ש

צלצלי לפני כמה חודשים כשהיה לה אמרה שהיא מצוננת ולא יכולה לזוז אמרו בסדר ודחו לה ליום רביעי הזה

MooN of 1986

New member
השאלה היא...

האם יש עוד מיונים בשבוע הקרוב..? אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לענות לי, כי זה מחר ו... תודה -אני שקצת מצוננת-

נראה לי שזה האחרונים אבל...

המפקדים אמרו שיש גם באוגוסט. מחר זה אחרונים (למיטב ידיעתי...)

MooN of 1986

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז כנראה שגם אני אהיה שם מחר... על אף שלא ממש בא לי ושהריצה שלי היום הייתה צולעת בטירוף, חצי מהזמן הלכתי וגם קיצרתי את המסלול, כי ברוב חכמתי לבשתי 3 שכבות ולא שמתי
שרותח מוות בחוץ... אז שיהיה לי בהצלחה!!! נ.ב. שולה, אם תוכלי לכתוב לי ממש בקצרה מה נחוץ להביא ומה הולך להיות שם... אשמח!

אוקיי...

בעיקרון, כול םביאו פוול דברים סתם! אני הבאתי תיק אחד לא גדול , טיפה יותר גדול מתיק בית ספר, ודחסתיבו שק שינה וכמה שטויות. עכשייו יספיק ל ךתיק בית ספר כי שק שינה לא צריך . קחי לך עוד חולצה חמה לילה ומכנס חם לילה, חולצה קצרה מתחת למדים ועוד אחת לבנה לכל מקרה....קחי לבנים, קחי מברשת שיניים , משחה, ודאודורנט לא צריך יותר אם את רוצה להתקלח קחי דברים למקלחת אבל זה סתם... זהו בעיקרון, נראה לי, אה וברור לא לשכוח אישורים רפואיים, ואם את רזה תביאי חגורה כי המכנסיים יפלו לך! ולא כל הצוותים מקבלים חגורות.

MooN of 1986

New member
הם כותבים להביא בגדי ספורט...

באמת נחוץ? החולצות צריכות להיות לבנות שתיהן, כי הם כותבים גופיה לבנה... אני מן הסתם ארצה להתקלח אבל אגעל מכל ההמוניות, ככה שאני אביא מגבת קטנה ואראה אם בא לי... יש מספיק זמן התארגנות בבוקר? בערך לו"ז- יש מצב? ממש ממש סליחה שאני מציקה בשעה כזו... אבל אני לחוצה קמעה...

YanivM17

New member
היא הולכת לישון..

נקווה שהיא תבוא לענות (אמרתי לה לבוא) קיצר אל תדאגי זה דחיית שרותא בל אם את רוצה את זה, זה שווה :) שיקולים שלך! תנסי להחלים :D תריגישי טוב ובהצלחה

אמ........

בגדי ספורט ..זה נחוץ לבר אור, אני באתי עליי כבר ככה שלא החלפתי. החולצות?..אני לא לבשתי לבן בכללל...אבל...תביאי אחת לכל מקרה, פשוט המפקדת שלי לא בדקה בכלל, גם לא יחסירו אותך הבייתה אם לא תבואי עם לבן אבל שיהיה בתיק. לא יהיה לך בא להתקלח לא מגועל אלא מרוב קור!! וזה סתם! בבוקר אין זמן....בכלל אין! היה לנו 5 דקות לעלות על מדים ולצחצח שיניים, ביקשנו הארכה קיבלו עוד 2 דקות וזהו. לי הספיק כבר 5 דקות, פשוט תהיי מהירה זה לא רציני בכלל. אין לך מה לדאוג ושיהיה לך המון המון המון בהצלחה ויהיה לך צחוקים לא לדאוג! אם לא יהיה- תארגני צחוקים!! שלא יהיה משעמם:) לילה טוב, עכשיו אני הולכת לישון אם את רוצה משהו תשאירי לי הודעו באי סי קיו ואני אראה בבוקר 135292261

למעלה