שאאאאלום

lony21

New member
שאאאאלום

טוב בזמן האחרון אני בדודה לאייפוד חחח הקטע שאני ממש לא מבין בזה יש לי בערך איזה 4 וחצי ג'יגה שירים במחשב וברור שאני לא אשתמש בכולם לאייפוד אז אני צריך מיני נכון? הוא בדיוק כמו האייפוד ה"רגיל" רק שהוא קטן ובא בצבעים? או שיש בו עוד שינויים? עדיף מיני? מה זה הדורות האלה של האייפוד ומה אני מקבל יחד איתו כשאני מקבל ובבקשה דברו עברית פשוטה טיפים, הצעות, הסברים, הדגמות, תמונות וכל מה שבא לכם יתקבל בברכה אני פשוט רוצה לדעת מה אני עושה ואם אני קונה את זה אז שיהיה מה שהכי טוב בשבילי אההה עוד משהו לפי מה שהבנתי, האייפוד יכול לשמש לא רק לשירים... ויש עוד כל מני אפשרויות.... אפשר פירוט? תודה

ענינו הרבה ובהרחבה על האיפוד בפורום

אז אתה מוזמן לדפדפן בפורום כולה 4 דפים סך הכל ואחרי זה אם יש עוד שאלות אתה מוזמן

lony21

New member
שורה תחתונה

ותענו לי בבקשה פה כמה ג'יגה יש במיני? רק 4? אין אחרים? ובמה המיני שונה מהרגיל? ומה יותר שווה לי?

בגירסת המיני יש 4 גיגה בלבד

אתה מתכוון אם אין מיני אחרים? לא אין זה כל הקטע לקנות מיני שהוא גם קטן בגודל הפיזי וגם בנפח ההרדיסק רוצה יותר? תקנה את הגדולים יותר של 15 ,20 ו40 גיגה מה ההבדל? בדיוק מה שאמרתי גודל פיזי של המיני קטן מאוד יחסית ונפח ועיצוב צבעוני

lony21

New member
וזה הכל?

אין איזשהם שינויים באופציות או משו כזה? ומה לדעתך יותר שווה? כי לפי מה שהבנתי הרגילים של הדור הרביעי למשל של 15 ג'יגה, עולה משמעותית פחות מהמיני, זה נכון?

למעלה