שאאאאלום!

Hairspray Queen

New member
שאאאאלום!

היי, אני תותי.... גם מכורה... בת 15 ושנתיים עוד שבועיים (17 גדול עליי) חיה בעיר הקודש (פחחח) באר שבע ו...אאא...זהו. נכון אוון דומה ליוני בלוך?

Hairspray Queen

New member
אה, ושאלה

מכיוון שלא ראיתי את הסדרה מהתחלה (טיפשי מצידי, די נטרתי לה טינה על זה שהיא לקחה את מקומה של "אוז", אבל לא חשוב) בכל מקרה- מה היה הסיפור עם אלכס וג'ייסון? אני יודעת רק שכשהוא היה נשוי לגב היא שכבה איתו, אבל מה הסיפור? יום יפה לכולם!

ברוכה הבאה, תרגישי בבית!

אני מרגישה היום כמו ועדת קבלת-פנים. יש גם כיבוד
בין אלכס וג'ייסון אין שום סיפור מעבר למה שציינת בעצמך. הוא היה נשוי לגב, והיא שכבה איתו, נראה לי פעמיים. לא רומן, לא אהבה. סתם משיכה זמנית. גב סלחה לה ממזמן, אבל כבר ידוע שהיא טיפשה, אחרת למה לעזאזל היא החליטה להתאהב בקוף המונגלואיד הזה, דומיניק? <לא, אני לא ארגע מהקטע הזה!> זהו. תתחדשי.

mayahi1

New member
אני מרוצה שאתה מרוצה.

ולא, אוון ממש לא דומה ליוני הזה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני סופר דפי סונדרה../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif (או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif) בת 16 מנס ציונה../images/Emo82.gif מממממממממממ אווןןןןןןןןןןןןןןןן טיפטיפה דומה ליוני... יש משו אולי בשיער או במבנה של הפנים... את אוהבת אותו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אליל שכמוהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כאילו גם אוון וגם יוני חיחיחח ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

Hairspray Queen

New member
תודה תודה

אמממ.. כן, דומיניק מכוער כמו תחת של מחמוד, אבל מצד שני גם גב לא כזאת אמממ... אלת היופי.

tribe spirit

New member
מההה?!?!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מי זה יוני בלוך?!?!או קרייסטאיפה אנשים חיים?!זה רק מראה כמה עולמנו לא מושלם.האין זאת,דפי? וחוצמזה...למרות שיש משו שמזכיר,אוון ויוני לא דומים...הם..פשוט...לא.נכון,שניהם אידיוטים ועושים את זה בצורה הכי חמודה שיכולה להיות,אבל עדיין...לא.

למעלה