שאאאאלללה נוספת

Just Adi

New member
שאאאאלללה נוספת ../images/Emo80.gif

מרתון יהלי ושחר חחח תגידו, לדעתכם יהלי מתוסכל? זת'ומרת הוא הוציא מזמן דיסק ולדעתי המוזיקה שלו קצת יותר מושקעת, מבחינת מילים ולחנים, ובכל זאת רוב הקהל של המוזיקה הישראלית מכיר את שחר, בין אם זה שטוחנים את "עירומים" בטלויזיה וברדיו ובין אם זה שיש הרבה כתבות על שחר והוא מופיע בערך על כל מקום... אני חושבת שאותי זה היה משאיר טיפה מתוסכלת, שחבר בלהקה שלי שלפחות מרושם חיצוני הרבה פחות משקיע במוזיקה שלו, לא יודעת אם משקיע זאת המילה הנכונה אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת איכשהו מקבל הרבה יותר פירסום ו"תהילה"... מה דעתכם?

Holy Cow4

New member
לא נראה לי ../images/Emo3.gif

נראה לי שיהלי הוא מסוג בני האדם האלה שלא עושים מוזיקה כדי שיקנו את אותה, אלא שעושים מוזיקה בשביל לבטא את עצמם בדרך הזאת. נראה לי ככה שגם כל שאר חברי מוניקה סקס, ולא נראה לי שאם נגיד אחד יותר מוצלח מהשני מבחינת סינגלים (מבחינת השמעות וקנייה), השני יהיה מבואס...

fushi e

New member
אני חושבת שהוא אמור להיות שמח

לא? כי זה חבר שלו ובלה בלה אבל לא יודעת. זה לא תלוי באופי תלוי אם הוא קנאי

Menaged

New member
קשה לי להאמין...

אני לא חושב שיהלי מתוסכל או משהו, אין לו ממש סיבה. אני חושב על עוד דברים להגיד אבל שום דבר לא עולה לי בראש כדי להאריך את ההודעה אז אני כותב את זה... Anyway, אם חשוב לך נשאל את יהלי יום רביעי, או שתשאלי את יהלי מהפורום שלנו...

למעלה