שאאלוםםם=]]

shirooshaddad

New member
שאאלוםםם=]]

מה קורה.??? ממ תראוו אני כתבתי לכם לפני כמה זמן אם ליוסי יש פורום אישי.ואמרת לי שזה זה.. אני התכוונתי תאמת לפורום עם אשכולות ומיוחד כזה.. בסנון של זה תראו:http://amir.off.co.il/ibheb/index.php? זה פורום שאני מנהלת..[לא לבד...] ורציתי לפתוח גם ליוסי כזה.. שתוכלו לפתוח אשכולות ושיהיו משתמשים..אפשר לראות מי מחובר.. אפשר לעשות כמה נשואים..ומלא מלא דבריםם אני לא באה בכוונה להשפיע עליכם או משהו כן?אני נראה לי הכי קטנה פה.. בני כמה אתם? ו...אני רק רוצה לעזור..לכם לי ולאהבה שלי ליוסי..והוא יוכל להיכנס להגיב שם מידי פעם..בחגים או אירוחים..שהוא ישב איתנו קצת..ויכתוב ויענה לכולם.....תחבו על זהותגידו לי אם אם מסכימים.. ווואני מזכירה כלם..אני לא באה להשטלט עליכם פה..אני לא אהיה המנהלת היחידה.. זה אני ועוד 2 או אפילו שלושה אנשים שאתם בעצמכ תבחרו כי אני לא מכיה תאנשים פה... אז תחשבו על זה] יום מקסים..

1mayush

New member
מממ... אני לא ממש מסכימה.

זה הפורום הרשמי של יוסי, שיש אליו גם קישור מהאתר הרשמי שלו ולא מאיזה אתר חובבן. לכן לפי דעתי תוותרי על הרעיון לפתוח פורום מסוג כזה ליוסי שלנו, הצעה שלי , תצטרפי אלינו בכיף לפורום
... מוזמנת
... לגבי מענה של יוסי להודעות בפורום נוסף, לא נראה לי שזה כל כך יקרה בגלל שיוסי נכנס פעם ב...לפורום הזה וגם אז הוא כותב הודעה אחת. אין לו אפשרות להתחיל להסתובב בעוד פורום ולענות לכל מיני הודעות. גילאים שלנו ?! מממ .... יש אחת בת 12 \ 13 לא זוכרת... והשאר זה 2 - 14\15.. והשאר זה 16 + .. מקווה שהבנת אותי, יום מקסים גם לך

orianush

New member
הבנו את הכוונה שלך...

אמרתי לך כבר.. זה פשוט שרת אחר, וזה שרתים שעולים כסף.. השרתים שחינם זה בדרך כלל שרתים שקורסים כל רגע חוץ מזה אנחנו כבר רגילים לפורום הזה, וגם יוסי יודע להשתמש בו ואין שום סיבה שדווקא עכשיו נעבור שרת ועוד שאת תנהלי ליוסי את הפורום הרשמי נשמע קצת מוזר לא? אחרי שאנחנו שנתיים עם יוסי בפורום ואיתו בכל הדרך.. נשמע מוזר בכל מקרה תודה על ההצעה

shirooshaddad

New member
אני לא באתי בקטע של ש...

אני אנהל אותו.. אני אמתרי המנהלו יהיו אלו שתם תבחרו....אתם בוחרים אותם.. והשרתים האלה לא קורסם..אני בכמה פורומים כאלה והם לא קרסו.. טוב מצטערת שהצעתי... אני אוהבת את יוסי ואתם ממש חמודים ורציתי להיות נחמדה..וגם שאני אוכל להתאקלם איתכם... הפורום נראה לי די מסובך..חח וחשבתי אתם יותר מבוגרים..חח בני 20+ לפחות..=]] אני שירה בת 14 מנתניה...=] ורצת לשאול..למישהו מכם יש מושג אם אפשר ליצור איתו קשר לאיזה משהו....לא בקשר לפורום בכלל..~~ אל תדאגוו יש לו משהו דרךמייל או מסן.??כי לא נעים לי להתקשר אליו..=[

orianush

New member
הבנתי..

הבנתי אותך.. והם כן קורסים.. אלה שלא קורסים עולים כסף וצריך בשבילהם אחסון גדול את לא צריכה להצטער שהצעת.. זה רעיון נחמד אבל לא ילך.. את מוזמנת להצטרף אלינו ויש כאן הרבה בני 20+ בקשר לשאלתך, את יכולה ליצור קשר עם יוסי דרך שליחת אימייל מהאתר הרשמי של יוסי, זה מגיע ישר אליו באתר יש "צור קשר" מקווה שעזרתי לך וברוכה הבאה

shirooshaddad

New member
תודה מאמי...

איזה חמודה אתת... ו.אפשר אולי את הקישור לאתר..?? ומהזה סליחה שאני ככה קרצייה..חח ממ א יודע אולי כמה זמן בערך לוקח לו לענות למיילים...? הרבה זמן=[?

למעלה