שאאלום!

forgottenangel

New member
שאאלום!

אוקיי אני רוני ואני חדשה אני בת 12 וחצי.. מנס ציונה וזה[: ואני נורא אוהבת מטרופולין, לדעתי זו אחת הלהקות הטובות ויש לי גם שאלה... הייתי בהופעה של מטרופולין ב-24 בהרצליה, ודנה עדיני הייתה שמה... בהופעה, אז ראיתי באתר את המשתתפים בפרוקייקט, ודנה עדיני לא הייתה שם.. וגם חברה שלי אמרה שהיא לא שייכת לפרוייקט, אז השאלה שלי היא מה דנה עדיני קשורה?

דנה הצטרפה לפרוייקט

אחרי שאמילי קרפל, החליטה לעצור קצת ולהתמקד בקריירת הסולו שלה. דנה עדיני היא חלק בלתי נפרד כרגע ממטרופולין. והיא מוסיפה המון, האמת. יומקסים. ניצ של חורף.

Ma E

New member
ממש לא..

במיוחד לא כשהיא באה במקום אמלי. כי לאמלי הייתה כזאת אנרגיה וכזאת נוכחות על הבמה. שאפילו אפרת בקושי נראתה לידה. היה בה משהו מיוחד... ודנה..
פרווה שכזאת.

אני דווקא לא ממש מסכימה איתך.

דנה עדיני מבצעת במטרופולין שירים שלה, בדיוק כמו אפרת. מה שלא היה קורה עם אמלי קרפל. אני חושבת שיחסי הכוחות השתוו. אני לא יודעת באיזה הופעות את ראית את דנה, אבל אני, ממה שראיתי, הוקסמתי. ועדיין, תוך דקה בחיים לא יחזור להיות מה שהיה, זה פשוט לא אותו דבר בלי אמלי. אבל בסך הכל הכללי, לפי דעתי דנה מוסיפה המון.

Ma E

New member
טוב תעשו עלי חרם..../images/Emo221.gif

חחח סתם
כנראה התלהבתי מאוד מאמלי. זה כמו שיחליפו את אפרת..
יהיה לי קשה
אבל אם טוב לכם מי אני שאגיד אחרת? לילה
שיהיה לכם

xdye1

New member
אני איתך../images/Emo70.gif

אמלי קרפל פצצת אנרגיה צהובה. דנה עדיני ממש לא משתווה אליה. היא אדישה כזאת, בקושי מתנוענעת. אני דווקא חושב שיחסי הכוחות השתנו..

למעלה