שאהל בנוגע לעריכת סרטון וידיאו

nofnof4

New member
שאהל בנוגע לעריכת סרטון וידיאו

אני לא יודעת אם זה המקום, אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לערוך סרטון שצילמתי בתוכנת WINDOWS MOVIE MAKER אני יודעת להשתמש בתוכנה, אבל כשאני מעלה את הסרטון למחשב המצלמה, הסרטון נכנס למחשב כסוד MOV הורדת תוכנה בשם "ImTOO AVI MPEG Converter 3" שהיא משנה את סוג קובץ הסרטון לAVI, אחרי ששיניתי את סגו הקובץ ניסיתי לטעון את הסרטון בWINDOWS MOVIW MAKER וזה לא נותן לי להעלות, ומופיע לי חלון (מצורפת תמונה). מישהו יודע למה זה קורה? ניסיתי כמה פעמים וזה עדיין לא מצליח, אשמח לעזרה! תודה, נופר.

LindZiv Cohan

New member
אני לא משתמשת בתוכנה לשינוי סוגי קבצים...

אני משנה בעצמי את הסיומת לAVI או לMPG וזה עובד לי מצוין.

dbshachar

New member
זה לא אומר שזה אותו דבר בקובץ MOV

אבל אם דיברת על זה שאת משנה בעצמך לAVI או MPG מMOV, אז זה כנראה יצליח תמיד. (פשוט רק עכשיו שמתי לב שכתבת שאת משנה לAVI או MPG, חשבתי שהתכוונת מ-AVI ל-MPG). ולפותח האשכול. בעצמך, הכוונה שפשוט תעשי שינוי שם לקובץ, תמחקי את ה-MOV ותכתבי AVI במקום או מה'שבא לך שיתאים לאותו קובץ בשביל שהוא יפעל בתור סרטון. :)

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo45.gif פשוט למחוק את סיומת MOV ולהחליף ב-AVI

וכן, אני משנה מ MOV..

YaEl 15

New member
גם לי יש שאלה, אם אפשר..

ה WINDOWS MOVIE MAKER שלי עושה בעיות, כשאני נכנסת אליו, ומנסה לפתוח פרוייקט ששמרתי, הוא פשוט סוגר את עצמו, וכשאני מנסה לפתוח פרוייקט חדש, הוא נתקע. אני יודעת שזו תוכנה שעושה דיי הרבה בעיות, אבל האם מישהו נתקל בעבר בתקלה הזו, ויודע אם ואיך אפשר לתקן אותה?? תודה רבה מראש.

אני פעם פשוט עשיתי

שיניתי את השם מ- x.mov ל-x.avi אבל זה תלוי במקודד שהמצלמה מצלמת. אם זה לא עובד, תורידו תוכנת המרה. לעוד מידע ועזרה, פנו לפורום 'הפקת וידאו'.

למעלה