שאול, במיוחד בשבילך... אני בטוח שתאהב

זקס11

New member
צודק, אבל לא ראיתי את זה בגלקסי

וזה נראה לי מספיק חשוב, אפילו בתור פוסט חוזר.

איזה הזוי זה..

אני חושב שאין צורך להרחיב כאן במילים. נראה לי שכולנו כאן בפורום תמימי דעים לגבי נושא השקילה והרמאות המסובסדת הזאת. ועוד מחלקים את המחלקה הקלה למספר מחלקות כל איזה 4 ק"ג..

yekl100

New member
נורא ואיום

הדרך היחידה לפתור את זה זה שקילה בבוקר האירוע ו/או שקילה 5 שעות לפני הקרב. למרות שגם זה כנראה לא יעזור, כי הם מעלים 15 קילו ב-3 שעות ( ורק אלוהים יודע איך הם עושים את זה) . זה עניין בעייתי גם ללוחמים, להוריד כזו כמות של משקל ולהעלות אותה ברזולוציה מאוד קטנה של שעות, זה מאוד מזיק לכליות... אני רק מאחל להם בריאות. נ.ב טיאגו אלבס יכול להיות אחלה לוחם במידלוויט- דעתי האישית.

moriarty

New member
5 שעות לפני הקרב זה הפיתרון

הדרך שבה הם מורידים במשקל נקראת (כידוע לך) חיתוך משקל, הם מתייבשים בכוונה ביום שלפני השקילה, ומעלים את המשקל בחזרה באמצעות חידוש מלאי המים בגוף. אם השקילה תהיה 5 שעות לפני הקרב, והלוחם ינסה לעשות את אותו הדבר, זה אומר אחד משני דברים: 1. או שהבטן שלו תהיה מלאה מים במהלך הקרב (רעיון גרוע מאד); 2. או שהוא ילחם רעב ומיובש, שזה רעיון עוד יותר גרוע. לכן לוחמים לא יוכלו להשתמש בשיטת חיתוך המשקל כמו שהם עושים היום, ויאלצו להילחם במשקל האמיתי שלהם, או להוריד משקל בדרך הישנה והטובה - דיאטה.

BeniTaz

New member
טיאגו אלבס החזיר כמעט 30 פאונדס 3 שעות אחרי

השקילה. לא נראה לי שזה ימנע מהם לחתוך.. זה רק יסכן את הבריאות שלהם. נראה לי הדבר הכי פשוט (שלא יקרה לעולם): נשקלים בעליה לקרב! זהו! פשוט מאוד. מגבילים משקל עודף, מחמירים קנסות ונלחמים.. זה כבר פחות בעיה לאכוף את הסנקציות. צריך להפסיק עם הרמאות המסוכנת הזאת.. ובסופו של יום אנחנו האוהדים מפסידים. כי במקום שיהיו לנו 100 לוחמים בלייטווייט, 100 בוולטרווייט, 70 בלייט הביווייט ו-60 בהביווייט, כל הגדולים מצליחים לחתוך למשקלים הקלים ואז 200 לוחמים בלייטווייט, 150 בוולטרווייט ו-30 לוחמים ביחד במשקלים הכבדים.. גם קרו קופ אם ממש ירצה ויעבוד על זה יכול להילחם בוולטרווייט. כל העסק הזה מביך ואולי ייגמר עד המוות הראשון. תמיד מחכים שמישהו ימות כדי לשנות חוקים.

moriarty

New member
כמו שכתבתי

אם אלבס היה נלחם שעתיים לאחר שהחזיר 30 פאונד, הוא היה נלחם על בטן מלאה. המשמעות היא שהוא היה מתקפל במכה הראשונה שהיה מקבל בבטן. זה בפירוש היה מונע מהם לחתוך, לדעתי.

yomichae24

New member
אם היה אפשר למדוד אחוז לחות בגוף ולהיפסל

אם מגיעים לשקילה מתחת לאחוז הזה זה היה די אידיאלי לדעתי. לא יודע אם יש את האפשרות (וצריך גם שללוחם תהיה את האפשרות למדוד בכל זמן) אבל צריך להמציא את זה
אפשר גם תכלס למדוד רק בשקילה ולהוציא את הבדלי אחוזי המים מהמשקל אבל זו גם כנראה פנטזיה.

yomichae24

New member
it's easy

Drink about 2 gallons of water and eat a big meal and you"ll "gain" 20+ pounds". It doesn't mean that the all the weight goes to the muscles. Weigh him again in the morning after he visits the toilet and he'll be lighter. They show the weight to maybe try and gain a psychological advantage.

למעלה