שאטנר מגיע- והעולם שותק!!

papal

New member
שאטנר מגיע- והעולם שותק!!

מישהוא מוכן להסביר לי מה זו האדישות הזו?!?! ה-סמל של עולם מב"כ לטעמי ( אין מה לעשות שאטנר ובן דמותו קירק קירק- הוא הדמות שהכיכי מזוהה עם עולם מכ"ב{ גם אם הוא לא כזה שחקן גדול} , גם לאנשים שלא ראו אף פרק) ובאתר מועדון? אין על זה מילה תגובת הנהלת המועדון על העניין בפורום או באתר או איפשהוא?? דמת אלחוט דיווח על תכנונים לאירוע על יוזמה מקומית משהוא?? ממש לא!!! הדמות הכי חשובה או לפחות בין הכי חשובות בעולם מסע בין כוכבים מגיע לארץ ומועדון המעריצים של מסע בין כוכבים בכלל לא מתייחס לזה אפילו לא כידיעה קטנה באתר שלו נשמע לכם הגיוני?

AKIRA972

New member
הקהילה מתה - אין מסקנה אחרת

הסרט הבא יאשש זאת סופית

n i v1

New member
תירגע- (והודעה לכל אנשי הפורום) ../images/Emo41.gif

הקהילה לא מתה, היא רק שקטה. אתה לא יכול לצפות לשצף קצף כשאין סדרות, אין סרטים ואין כלום, לאט לאט זה היה צפוי שיקרה. במקום לצאת בהצהרות, תסתכל על מה קרה בארצות הברית אחרי הסדרה המקורית- אנשים התחילו לעשות וללכת לכנסים, להפגש ולראות וידאו ביחד. זה קורה בארץ, זה קורה באוני' ת"א. זה שמגיעים 10-30 איש לא אומר שאין קהילה, אלא שיש להם דברים אחרים לעשות והם יבואו כשיראה להם מגניב לבוא. קשה כשאין טלויזיה, צריך להתמודד, אבל יש אינטרנט ויש דיוידי, ואל תשכח שגם הפורום הזה חי ומספק פעילות, בין עם בעצימות נמוכה או גבוהה.
כל אחד בפורום הזה מוזמן להציע רעיונות לעידוד הקהילה (ואני מציע שנתמקד בפורום), להחייאת האווירה וכיוצא באלה. במקום להתלונן- תעשו מעשה, תנקטו יוזמה. נורא קל להתלונן. אני יודע את זה כי אני מנהל הפורום, ואני רואה כמה אנשים נכנסים הנה, וכמה הודעות יש- וכך גם אתם, אבל אתם לא מנהלים את המקום הזה, אתם באים הנה להיפגש, אני צריך לחשוב איך מניעים את ההודעות קדימה, וזה כבר קשה יותר...
בפורום תהיה פעילות אם אנשים יזמו פעילות. אני קורא לכל באי הפורום לחשוב על שרשורים, לחשוב על פרויקטים פורומיסטיים ופשוט להעלות אותם פה. אם אתם לא בטוחים, היוועצו בי, אני אשמח לשתף פעולה.
בנוגע להודעה המקורית של אקירה- הקהילה לא מתה, אלא שבכל תקופת זמן יש חלק אחר בעולם המעריצים של ישראל, יש קהילת מעריצים חזקה אחרת. פעם זה בבילון, פעם זה באפי, פעם זה מב"כ ופעם זה אנשים אחרים... זה הגלגל המסתובב של הקהילות בארץ, אבל זה גלגל אחד. משיחה עם יותר ויותר אנשים בפורום הזה, רק שתדעו- ההארד קור של הפורום הזה נענס כל יום לפורום גם אם לא קורה בו כלום. יש לב לפורום הזה, תדעו את זה.
אל תתייאשו, כנסו לפורום, התניעו שיחות בעצמכם, הביאו חומר מאתרי טרק, הגיבו. בסופו של דבר זה המקום שלנו ואנחנו אוהבים אותו

AKIRA972

New member
תיקון:תקופה מתה

והתקופה הזו יכולה להימשך גם עשור כמו פעם וחובבי מב"כ פשוט בתרדמת עמוקה.

sysiphus

New member
1. איזו קהילה?

2. אתם מאוד מגזינים. נעשו טלפונים גם לקק"ל וגם לגופים אחרים, והנושא תחת בירור. זה לוקח זמן.

DDN

New member
ממש לא מתה

חובבי מס"ב קיימים כמו פטריות אחרי הגשם, צריך רק למצוא אותם, ולעורר אותם. אם היו עושים את הסרט הבא על משהו מעניין, אולי זה היה מחייה משהו. מה שצריכים בעולם מס"ב זו סדרה שתלך קדימה, ולא אחורה. המשך לוויאג'ר או חל"ע9 או משהו כזה. לקחת את הדמויות המוכרות והאהובות, ולהמשיך איתן.

oblique

New member
../images/Emo163.gifכן זה הגיוני מאוד

אני לא רוצה למצוא את עצמי צף בבריכה באופן מסתורי אחרי מפגש עם שאטנר...

Bajoran Priest

New member
האמת היא

שהיו הודעות עדכון לגבי המגעים עם שאטנר בפורום המועדון וגם כאן, שנמסרו על ידי תומר שליו.

piper cub

New member
זה יהיה נחמד אם מי מהמארגנים

שבודקים אפשרויות יספרו גם לשאר האנשים, כדי שלפחות נדע שמשהו מתבשל
. בכל מקרה, אני אשמח לשמוע אם אנשים מתכננים משהו ת'כלס, ואני בטוח שאני לא היחידי. בהצלחה למי שמנסה לארגן משהו פורמלי !
.

למעלה