שאטנר נחת והמועדון שותק

papal

New member
שאטנר נחת והמועדון שותק

ויליאם שאטנר נחת בארץ היום והמועדון???? בסטארבייס 972 מציעים לי הן באתר והן במכתב שהגיע אליי הביתה מפגש מדהים (לא פחות) עם הכפיל (פששששש) של פאטריק סטוארט שיספר על חוויותיו מלהיות כפיל והזדמנות לבוא לבכורה של אקס מן כשהדבר האמיתי ( שאטנר. קירק) נמצא כאן בסטארבייס מדרבנים אותי לבוא לפגוש כפיל של סטיוארט אפילו מילה לא כותבים באתר של סטארבייס על בואו של שאטנר ואח"כ עוד שואלים אותי "למה אתה לא מחדש את החברות"? אז הנה התשובה שלי אם מועדון מעריצים מפספס את הביקור הכי היסטורי בשנים האחרונות של דמות מעולם הטרק- כאן בארץ- ואפילו לא מתייחס לעובדה שהוא בארץ באתר שלו ( מילא ,אל תארגנו אירוע -אבל פאקינג תספרו על זה שהוא כאן?תתייחסו לזה איכשהוא?!?!?! תפרסמו סוג של לו"ז שלו?) אבל המועדון כן מהלל את הגעתו של כפיל ועוד נותן לזה כותרת ענק באתר שלו ועוד עושה על זה אירוע לרגל הקרנת אקס מן החדש ( הלו????? אקס מן?!?! אז מה עם סטיוארט משחק שם מה הקשר לטרק חוץ ממנו????) אז המועדון הזה- לא שווה שאני יזרוק עליו שקל אני מאוד מאוכזב

מיכאל ג

New member
ואיך המועדון אמור לדעת על זה?

האם הוא אמור לשלוח מרגלים לארה"ב שיבדקו האם שאטנר קונה במקרה כרטיס טיסה לארץ?

AKIRA972

New member
מה שנכון נכון - אף אחד לא יודע כלום

חברה קדימה באיזה מלון הוא נמצא - ככה שאני אוכל לקפוץ לו מתוך אגרטל בארוחת בוקר ולצלם אותי איתו ועל הדרך לקחת חתימה ואם יהיה זמן לשאול כמה ג'ל הוא שם בשיער לפני 40 שנה.

piper cub

New member
תשובה מהירה../images/Emo70.gif

הוא מתארח לפי הפרסום המקורי (שהיה כאן בפורום באחד הדפים) במלון "יערות הכרמל". כתבה גם נכתב שהוא מתכנן לבקר בחוות סוסים באזור (בטח בקיבוץ בית-אורן ואולי גם בכרם מהר"ל). [קדימה, בואו נארגן משהו...]

sysiphus

New member
לא צריך לרגל , צריך לקרוא YNET

מלון המלך דויד בירושלים...

אולי כי צריך להניח לו לנפשו?...

כן, הוא בחר להיות שחקן. כן, הוא התפרסם, וזה אומר שכל כתבי הרכילות לא יפספסו אף הזדמנות להיכנס לו לנחיר השמאלי. כן, אלה החיים שלו והוא בוודאי כבר השלים עם החשיפה שהיא חלק מהמקצוע. אבל בחייאת-זוםזום, אולי תעזבו אותו בשקט? תסתכלו בדף העמוס שלו בIMDB. אפשר לטעון ודי בצדק שהתפקיד של קירק עיצב את הקריירה שלו, עשה אותו מי שהוא וכו'. ובכל זאת. הוא לא ג'יימס טי קירק, הוא וויליאם שאטנר, יש לו חיים והוא המשיך הלאה. אני בטוחה שכל דבר שהיה לו להגיד על סטאר טרק כבר נאמר, נכתב, הודפס, פורסם ונכנס לארכיונים - הרבה לפני שחצי מהפורום הזה נולד... תסתכלו על התמונה שלו ב ynet... איש די מבוגר וחביב. כבר לא בדיוק הקפטן רודף השמלות של פעם, לא? הוא לא יכול לאפשר למשהו שהוא עשה בתחילת דרכו לעצב את כל ההווה והעתיד שלו, נכון? לפי אי.אם.די.בי, הפעם האחרונה שהוא עשה משהו שהיה קשור לסטאר טרק הייתה ב1997. זה כמעט 10 שנים. 10! הייתם מציקים לשמעון פרס על משהו שהוא עשה לפני 10 שנים? טוב, תעזבו פוליטיקה. אם רובין וויליאמס היה בא לארץ, נראה היה לכם הגיוני להציק לו לגבי התפקיד שלו ב"Mrs. Doubtfire"? אני לא יודעת מה המועדון מתכנן או לא מתכנן. ברור שזה נחמד שסלבריטאים למיניהם נזכרים בקיומה של מדינת ישראל ובאים לבקר. אבל ההתלות המוגזמת הזו בעבר של האיש כנראה מיותרת בשבילו, וגם בשביל הקהילה, בעצם. אם הוא היה רוצה לארגן מפגש "היו זמנים" דווקא עם הטרקים הישראליים, הוא כנראה היה דואג שיארגנו את זה. זה שלא עושים בלאגן גדול, זה ממש לא האינדיקציה לכך שהקהילה מתה... להיפך, זה מעיד על כך שהיא מורכבת מאנשים שיש להם חיים, ואין להם רצון להציק לסבא'לה נחמד שבסה"כ מבקר בארץ. שיהיה לו ביקור נעים. שילך לכותל, לים המלח (טוב לבריאות, ועוד בגילו...) קפטן קירק ממש לא צריך לרדוף אחריו בכל רחבי הגלובוס.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo45.gif

(למרות שבכל זאת אני מניח שיכול להיות נחמד לעשות איזשהו מפגש- אם הוא ירצה)

ד"א, מה שאמרתי פה לא אומר ש...

אם אני אראה אותו ברחוב אני לא אבקש חתימה. גם לא אומר שאם זו הייתה מטרת הביקור שלו הייתי מחרימה אותו. פשוט, לנסות בכל הכוח לארגן משהו נראה לי במקרה הנוכחי כמו לתת שוקים חשמליים לשלד, בניסיון לגרום ללב שלו לחזור לעבוד.

Bajoran Priest

New member
אגב,

סליחה על הבורות, אבל "בחייאת-זוםזום" זה ביטוי ירושלמי? פשוט, גם השותף שלי שהוא ירושלמי לשעבר משתמש בו.

פאגאן

New member
עם כל הכבוד

שאטנר אומנם ותיק במקצוע ויש באמתחתו הרבה קרקפות קולנועיות וטלויזיוניות אבל דחילק,לא על האחים קרמזוב מצד אחד ולא על בוסטון ליגל מצד שני נחה תהילתו(וגם לא על T.J.HOOKER)אלא על אותו דבר "זניח" כדברייך שעשה ב"תחילת" הקריירה שלו. נו באמת, אם לא סטאר-טרק והססנותו של אחד,ג'פרי האנטר(כוכב גדול בשנות ה-60 דרך אגב) אף אחד לא היה שומע עליו,למרות שהוא שחקן טוב ומושמץ ללא צדק. ואגב סבא'לה נחמד הוא אף פעם לא היה וכנראה גם לא יהיה. לגיטימי מצדו שיהיה עייף מכל ההופלה מסביב לטרק(הוא אמנם לא היה מעורב במדיה ויזואלית סביב הטרק מאיזור אמצע שנות ה-90 ואילך, אבל הוא הוא לא שכח לכתוב כמה ספרים שיחיו את דמותו של קירק בניגוד למה שנעשה בדורות{והוא צדק,אגב}) אבל אתה לא יורק לבאר ממנה שתית ואשר ממימיה בנית לך גן ירק פיננסי חביב ביותר. גם נימוי שביקש להתנער בזמנו מהיותו טייפקאסטד כתב בשנות ה-70 או ה-80 את "אינני ספוק", הבין את גודל השטות וכתב בתגובה עצמית באמצע שנות ה-90 את הספר "אני כן ספוק"{בתרגום חופשי} דבר שהביא את קונאן אובריאן לשאול אותו את המשפט האלמותי: "SO ARE YOU OR AREN'T YOU SPOCK אז קצת צניעות בבקשה, שלך ושל "סבא'לה", ואם עכשיו לא התאים לו אז שיגיע בפעם אחרת. ומאד לגיטימי מצדנו לבדוק ולברר ולרצות להפגש איתו, ואין לזה שום קשר עם חיים שאין לנו(לפחות בשם עצמי,אדבר). אני לדוגמה מיום ששי לא מכיר אף טרקי ושום חבר שלא קשור למונדיאל. אלכס ג

טל ענבר

New member
דעתי בנושא- וניסיון מתחום דומה

שוב, אציין כי איני מכיר אישית את הנהלת מועדון SB972. א ב ל , לא לציין הגעתו של השחקן באתר? נראה לי תמוה. בנוסף, דווח בעבר על ניסיונות לארגן אירוע כלשהו. איפה הדיווח העדכני? לא הצליחו? אפשר לספר על כך, זה לא נורא ולא בושה. בהקשר דומה - מעת לעת פוקדים את ישראל אסטרונאוטים וקוסמונאוטים - בביקורים פרטיים. לעתים למדתי על ביקורים אלה מהתיקשורת, ועשיתי מאמץ רב - בזמן קצרצר - לארגן עבורם אירוע כלשהו, ערב עיון, מפגש עם חובבי חלל, או מפגש מצומצם בחדר דיונים, כוס קפה, ראיון קצר והענקת מתנה סמלית. גם אם שאטנר בביקור פרטי, וגם אם הוא בחזקת "מי שהיה", וגם אם קשה להגיע אליו, זה לא בלתי אפשרי. אין לי ספק שלו היה נעשה מאמץ רציני והיו מועלות אפשרויות הולמות, ניתן היה לארגן לכבודו אירוע כלשהו, גם אם הוא לא היה יושב שעות וחותם על מזכרות. אין לחברים כאן מושג עד כמה היה נרגש הקוסמונאוט וגיבור ברה,מ ולדימיר דז'ניבקוב, שביקר בינואר בארץ, כשארגנתי עבורו ביקור בחיל האוויר ופגישה עם מפקד החיל. בנוסף, הוא שמח אפילו יותר מפגישת עבודה בת שלוש שעות במהלכה שוחחתי עמו וראיינתי אותו על תחומים מסויימים מעברו. זה לא היה אירוע רב משתתפים - היו בו רק 6 אנשים, אך הוא היה מאושר. לקוסמונאוט אחר ארגנתי ערב עיון עם 300 איש וקוקטייל - וגם הוא היה מרוצה. אינני יודע עם נבדק לוח הזמנים של שאטנר על ידי אנשי המועדון, ואילו הצעות הועלו בנוגע אליו. אני מקווה שנשמע על כל מראשי המועדון. ניתן להבין בנקל עמדתם של אלה האומרים "כישלון" ו"ביזיון", אולם ראוי שידעו כי לארגן "משהו" עם אנשים כמו שאטנר אינו פשוט. אולם, נכונותו להתראיין לכלי התיקשורת בארצנו מעידה על כך שאין הוא מתנזר מאיזכור עברו כקפטן קירק, דבר האומר - בזהירות המתבקשת - דרשני. אשמח לשמוע מה ניסו אנשי המועדון לארגן, ומה היה מהלך העניינים.

למעלה