שאיבה בעבודה- דחוף!!!!

טלי321

New member
שאיבה בעבודה- דחוף!!!!

שלום, בתי בת 3.5 חודשים, 6.5 ק"ג, יונקה כל שעתיים בהנקה מלאה (מאז ומתמיד) וכעת עם בקבוק במעון אוכלת כל 2-3 שעות. חזרתי לעבודה ואני מליחה לשאוב כל 3 שעות רק 100 סמ"ק, ואני שואבת פעמיים בעבודה. מחר נגמרות לי האריזות הקפואות ואני לא מצליחה לשאוב בעבודה את הכמות שהיא צריכה (כל ארוחה 120-130 סמ"ק).אני רוצה להמשיך להניק ולהמשיך לשאוב בעבודה כמה שאפשר. אין לי בעיה בשאיבה, אני רגועה, החלב זורם מהר והרבה תמיד. מה לעשות? האם זה יבלבל אותה לקבל חלב שאוב + תמ"ל + הנקה ממני משעה 16:00????? צריכה דחוף תשובה מה לעשות מחר, יש לי 2 ארוחות מוכנות ואני צריכה להשאיר לה 4. תודה.

שאיבה בעבודה

זה בטח מצב מלחיץ להיות באי-ודאות לגבי האוכל למחר. איך אפשר להגביר כמויות של חלב שאוב, בהנחה שאת משתמשת כבר בשאיבה טובה? קודם כל, שאיבה של 100 סמ"ק זה יפה מאוד. לא תמיד קל לשאוב יותר באותה שאיבה,וצורה הפשוטה יותר לקבל כמות גדולה יותר זה להוסיף שאיבות. אולי באופן יוצא דופן תוכלי לשאוב הלילה, בכדי להצטייד עם עוד מנה עבור מחר. אולי המטפלת תוכל קצת למשוך אותה, והיא תשלים את הכמות בהנקות כאשר תבואי הביתה. לפעמים תינוקות אוכלים הרבה עם המטפלת במקום לינוק יותר פעמים כאשר אימא בבית. אני מבינה שהיא אוכלת 4מנות של 130 (בערך) שזה יוצא 520 סמ"ק. בגיל שלה הממוצע היומי זה 700-800 סמ"ק (הכמויות של חלב אם הם פחות מהכמויות של תמ"ל). זאת אומרת שהיא מקבלת כ75%-65% מכמות הקלוריות היומית באותם השעות שאת בעבודה, שזה יחסית הרבה. וכמובן, אם אין ברירה, נותנים תמ"ל. אל תדאגי, זה לא יבלבל אותה. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה