שאיבה רצופה - דחוף

שאיבה רצופה - דחוף

היי
היתה לי שאיבה בתחילת ינואר, לצערי לא הניב הריון וגם לא מוקפאים
יש את החוק של ה 45 יום המתנה בין שאיבה לבאיבה (שזה למעשה לחכות חודשיים).
דרשתי שיסכימו בכל זאת לתת לי לשאוב לפני ה 45 יום - ולתדהמתי מכבי אישרו לי טופס 17.
האם מישהי פה שאבה חודש אחרי חודש?
האם יש פגיעה באיכות וכמות הביציות?

שלגייה13

New member
אני

עשיתי בערך את כל השאיבות שלי ככה (בטיפולים לילד שני. בילד ראשון הצליח לי בשאיבה ראשונה
). שילוב של חוסר סבלנות וגיל מתקדם.
בהתחלה זה היה לפני החוק של מכבי. אחר כך לא יכולתי לעמוד בהמתנות, ובגלל שכמעט תמיד היו לי ציסטות בסיום טיפול לקחתי גלולות לעשרה ימים-שבועיים, והגעתי לשאיבה חדשה בדיוק אחרי 45-50 ימים. אצלי לא נרשמה שום בעיה באיכות או כמות הביציות. לא יכולה לומר אם זה כך אצל כולן. מה שחשוב בעיקר, להבנתי, זה לוודא שהמערכת התאפסה מחדש. אצלי הגלולות עשו את זה בכל מקרה
בהצלחה!

היי שלגייה

נבדקו לי ציסטות אצל הרופא המטפל ביום של הבטא השלילית, וגם כשהכלתי למעקב זקיקים שבוע אחרי כדי לוודא שאני אכן בסוף מחזור (כי זיממתי ברצף מיום ההחזרה ולא ידעתי מתי בידיוק המחזור התחיל).
לא נמצאו ציסטות בשתי הבדיקות הללו.
הרירית עדיין דקה (יום 3, עובי 3 ממ) ונצפו זקיקים קטנים בשתי השחלות.

onemorechild

New member
יצא לי לעשות טיפול ברציפות פעם אחת

ודווקא התפתחו בו יותר עוברים.. (יותר ביציות שנשאבו, יותר הופרו והרוב הגדול התפתח לעוברים, אבל לא הצליחו להשתרש ...)

להערכתי (לא מבוסס על ידע), ה"צינון" הנדרש הוא בעיקר בגלל שמדובר בבית חולים ציבורי וזה כדי להפחית עומסים במחלקה ולאפשר לנשים נוספות לקבל טיפול.

היי

תודה על תשובתך.
האם אישרו לך טיפול רצוף? כלומר איך שהגיע המחזור של הבטא השלילית התחלת שוב להזריק?

מקווה שאת צודקת לגבי "הצינון"

נתנאלה2

New member
אני עשיתי שאיבה רצופה

כמה פעמים
אין חוקיות לעיתים יכולה להיות תגובה טובה יותר ולעיתים פחות
מה שחשוב , שהרי נסכים, לא הכמות ולא מספר העוברים, אלא הריון אחד תקין וידיים מלאות
בהצלחה !!!

תודה נתנאלה - ושאלה

האם הכוונה לזה שהתחלת להזריק במחזור שמיד לאחר הבטא השלילית?
כלומר לא קיבלת מחזור טבעי לאחר הבטא אלא ישר המשכת להזריק + לשאוב

נתנאלה2

New member
לא הכוונה שקיבלתי ומשם עברתי לטיפול לרוב קצרים

לעיתים קיבלתי גלולות בכדי לאפס את המערכת ולאחר הן התחלתי שוב להזריק
ללא חודש הפסקה .

למעלה