שאיבה

שאיבה

צריכה להתחיל לשאוב ומחפשת עצות והדרכה
אשמח לקבל כל עצה. תודה

jole

New member
זה מאד אישי ומשתנה

אני התשמשתי במשאבה הידנית של AVENT ולי זה היה נהדר וללא כאבים. את החשמלית לא אהבתי כלל. לפני כן הייתי עושה מקלחת חמה. אם אני לא טועה קראתי פה פעם שירשור בנושא והיו המון דעות שונות לכן עצתי היא לנסות עד שתחליטי מה מתאים לך. בהצלחה

גם אני השתמשתי בידנית

החשמלית נורא כאבה לי.. לפני מקלחת חמה..וגם אחרי.. ומשחת בי פאנטן שעזרה ליובש.. אפשר להשכיר מיד שרה.. ולנסות .. כי לכל אחת מתאים משהו אחר..

anat30g

New member
מצטרפת להמליצה על אוונט ידנית

היא מדמה הכי קרוב יניקה של תינוק

kangaroo

New member
השתמשתי בחשמלית לקיבלתי מיד שרה

אני מודה להם מכל ה-
כאב לי טיפונת רק בפעם הראשונה אבל חוץ מזה לא הייתה שום בעיה. היא עושה את העבודה בצורה מהירה ביותר.אפשר להניק משד אחד ולשאוב את השני. כשהייתי בלחץ של זמן עשיתי זאת לפעמים.החיסרון היחיד הוא שניתן להשתמש בה רק בבית. בכל מקרה זה בחינם ושווה לנסות. מה שלא תחליטי מאוד חשוב לשאוב ממש מהנקות הראשונות אז המון
והרבה
על הזעטוט החדש!

תשאלי שאלות וננסה לעזור לך.

בעקרון מפנה אותך לשני פורומים שיעזור לך המון אחד הנקה כאן בתפוז והשני הנקה בוואלה של אסתר גרוניס. בהצלחה.

המשאבה הידנית של אוונט נוראית!

אני מתפלאת שהיו פה כאלה פידבקים חיוביים. קודם כל, צריך להפעיל המון לחץ על הציצי כדי שיצא חלב, אלא אם כן הציצי גדוש. המשאבה לא מרוקנת את השד! הייתי נותנת לתומר לינוק אחרי שאיבה, כדי שירוקן. המשאבה פשוט מתפרקת בידיים, וחייבים להבריג אותה חזק כדי שלא תתפרק תוך כדי שאיבה, ומכיוון שמבריגים חזק, ומדובר בפלסטיק, החלק המתברג פשוט נשבר. אז מרימים טלפון לחברה, והם שולחים חלק חלופי בחינם, אבל זה לוקח שבועיים ואת בינתיים תקועה בלי משאבה. בקיצור, משאבה גרועה ביותר, ביזבזתי עליה 200 ש"ח ואני מצטערת על זה. סמכתי על המוצרים של אוונט, בלי לבדוק יותר מדי, ונפלתי. אני ממש מתפלאת שכולן נתנו כאן חוות דעת חיובית. אולי זה בגלל שהשתמשתי בה בתדירות גבוהה? בכל אופן, עצתי לך, לכי ליד שרה, הם נותנים שם משאבות עם חלקים חדשים, כך שאין לך מה לדאוג לסטריליזציה - רק המגנון השואב קבוע, ואם לא יהיה טוב, תמיד תוכלי להחליף למשהו אחר, אין סיכון. וטיפים כלליים: מדריכות הנקה ממליצות להסתכל על תמונה של התינוק או על התינוק בזמן שאיבה, כי זה מעורר את יצור החלב. לי זה לא עבד. מקלחת חמה או עיסוי קל לפני השאיבה בהחלט משחררים את החלב יותר בקלות. לעשות זאת בנינוחות, ולמצוא פוזה שלא תשבור את הגב. בהצלחה.

למעלה