שאיבה

דןובן

New member
שאיבה

שלום רב, שכרתי משאבת חלב "ספקטרה" מיד שרה. אך לצערי אינני מצליחה לשאוב- החלב לא זורם אלא רק מטפטף (טיפה אחרי טיפה) וכדי לשאוב 10 מ"ל אני צריכה לשאוב במשך כ20 דקות. זה מאוד מייאש ,איטי וגם לא נעים פיזית (לא השאיבה עצמה ולא הישיבה הממשוכת והמייגעת). האם אני עושה משהו לא נכון??? האם החלב אמור להתחיל לזרום באיזה שהוא שלב?? האם המצב משפתר אחרי הרבה שאיבות? יש לציין כי אני מעסה את השד לפני תחילת השאיבה.

שאיבה

שלום, לפעמין לוקח לגוף זמן ללמוד לשאוב. כדאי אולי לבדוק את תקינות המשאבה (ז"א האם יש ואקום), משום שלפי התיאור שלך אין ירידת חלב בעת השאיבה שלפעמים מאפיין משאבות אשר נחלשות. כעיקון, ספקטרה אינה מיועדת לשאיבה ע"י מספר אמהות אלא מיועדת לשימוש ביתי. אם את עדיין מתקשה אחרי כמה ימי נסיונות ואת בטוחה שהמשאבה תקינה, חיזרי אלינו ונוכל לתת כמה טיפים שיכולים לעזור. בהצלחה, -- שרון

טיפ לשאיבה טובה

קודם כל אני ממליצה לך להמשיך באשיבה גם לי בהתחלה היה יוצא מעט והיום בשאיבה אחת אני מוציאה 160 CC אולי באמת המשאבה לא תקינה אני משתמשת במשאבה הידנית של אוונט והיא מעולה!!! עכשיו כמה טיפים לשאיבה מוצלחת: עוזר לשים תמונה של התינוק/ת לפניך כשאת שואבת או הכי טוב להתסכל על התינוק/ת עצמה. לא יודעת למה אבל זה מייצר הודעה למוח לייצר יותר חלב את יכולה גם לפני השאיבה לשים רטיות חמות על השדיים, אני קניתי את הרטיות של גרבר שאפשר לחמם אותם במיקרו, וזה מגביר זרימה של חלב ולשתות הרבה הרבה הרבה מים, גם תוך כדי השאיבה והשאיבה הכי טובה היא בשעות הבוקר, ככה השדיים גדושים יותר בהצלחה

נוריתג

New member
משאבות מיד שרה

לא להשתמש במשאבות האלה! הן מכשירי אינהלציה שעברו הסבה. המשאבה הזו גרמה לי המון עוגמת נפש כי חשבתי שאין לי חלב. תחזירי אותה לאחר כבוד ותשקיעי במשאבה טובה לפי המלצות. אני קניתי בבית מרקחת של הכללית את המשאבה של "מדלה" בחצי מחיר ואני מרוצה מאוד.

שימי05

New member
הי

אני משתמשת בספקטרה מיד שרה כבר 5 חודשים,הפכתי לשואבת בלעדית בלית ברירה. לדעתי זו משאבה מצויינת.בהתחלה בקושי היה יוצא חלב יעצו לי לשאוב גם על ריק גדי לעודד את היצור. התחלתי לשאוב בסבב של 7 ,5,3 דקות מכל שד (בסה"כ חצי שעה כל פעם)עד שהיום אני מוציאה כ 200 CC בשאיבה שאורכת 15 דקות. אל תתיאשי. תמשיכי בסוף הגוף מייצר.

למעלה