שאיבת שומן

שאיבת שומן

למומחי פרופורציה שלום!!! אני מעוניינת לשעות שאיבת שומן בבטן ויש לי מספר שאלות אליכם: 1. האם השאיבה נערכת בהרדמה מלאה, או חלקית? 2. מה תקופת ההחלמה? 3. במידה והחלטתי לעשות שאיבת שומן באיזור הזה האם אחרי הריונות או בכלל קיימת האפשרות להשמין באותו המקום? 4. האם ניתוח כזה יכול לפגוע באברים פנימים והאם יכול להזיק לי במידה וארצה להיכנס להיריון בעתיד? 5. הכי חשוב, האם קיים סיכון חיים בניתוח כזה, שמעתי מפרופ' אחד שמישהי סיימה בטיפול נמרץ בגלל ניתוח כזה? לתשובותכם אודה.

שאיבת שומן

היי אורלי 1. שאיבת שומן נערכת בהרדמה כללית, תמיד. 2. תקופת ההחלמה היא הדרגתית. מתחילים להרגיש טוב יותר כעבור שבוע שבועיים, אולם במשך חודש לפחות יש להימנע מפעילות הדורשת מאמץ. הנפיחות מתחילה לחלוף כעבור שלושה שבועות אולם התוצאה הסופית מתקבלת רק לאחר מספר חודשים. 3. רצוי לבצע שאיבת שומן ו/או מתיחת בטן לאחר הריונות ולא לפניהם. בכל מקרה, אין פירוש הדבר שלא משמינים שוב באותו אזור, אבל מכיוון שמוסרים תאי שומן גם אם תשמיני זה ייראה אחרת מאשר ללא הניתוח. 4. הניתוח לשאיבת שומן אינו פוגע באברים פנימיים משום שאינו נוגע בהם. המטרה היא לשאוב תאי שומן ורקמות ולא איברים פנימיים. 5. כמו בכל ניתוח, גם בניתוח לשאיבת שומן קיימים סיכונים ולכן יש להבטיח את מקצועיות הרופא ומיומנותו, ולא פחות חשוב, את המתקן הרפואי בו עוברים את הניתוח. נוכחות של צוות רפואי מלא, בנק דם וחדר טיפול נמרץ חשובים לכל ניתוח, פשוט ככל שיהיה.

shiraz10

New member
שאלות שמציקות לי בנושא שאיבת שומן

אני אם חד הורית לילד בן 5, שטרם נפטרה מסימני הלידה והצללוטיס, כמו כן בטני עגלגלה ורפוסה, האם בביצוע ניתוח שאיבת שומן ישנו סיכון(אף מינורי)לעקרות?( במידה ובעתיד אחפוץ בהגברת הילודה?!) כמו כן אבקש הסבר קונקרטי, מקצועי ואמין בנוגע לתנודות במשקל לאחר ביצוע ניתוח שאיבת שומן+מתיחה. האם תתכן צבירת שומנים מחודשת, במתכונת הרגילה-במקום השאיבה והמתיחה, על אף הסרת תאי השומן והרקמות?אם כן- מדוע? ומה הועילו חכמים בתקנתם- אם השומן יצטבר במהירות האוכל, וחוזר חלילה? כמו כן, אשאל שאלה שמציקה לי זמן ניכר: חזיתי במנותחת במסגרת מרפאתכם שנותרה לה צלקת איומה(שמככבת בדרך כלל, אצל נשים שעברו לידה קיסרית) באזור הבטן התחתונה, שאינה מגלידה או מתהמהמת מזה שנים אחדות.! האם אינכם לוקחים אחריות להשלכות הניתוח- לתיקון/שיפור כשלים מקצועיים?כדוגמת דיפורמציה או צלקת? והאם לא ניתן מייד לאחר היווצרות הצלקת- למזערה? ומי יהא ערב לי שלא תפאר את בטני צלקת מעיקה שתיוותר לדיראון ואות וסימן לחווית הניתוח והמתיחה? נא תשובותיכם המקצועיות. תודה.

למעלה