שאילה...חיפוי חיצוני של בניין

שאילה...חיפוי חיצוני של בניין

אולי שאילתי נשמע מוזר, חובבנית, אבל לא מתביישת להגיד, מה שלא יודעת.. מודה, שמזמן לא עסקתי בתכנון חיפוי חוץ, לכן, צריכה ללמוד את כל החידושים... למזלי, יש לקוח מצויין, שרוצה איכות. ישנם חומרים, שיטות חדשות, שאתם ממליצים, במיוחד? את הבניין לא אני תכננתי, לכן, יש כמה דברים לשנות בחזית, אבל באופן כללי זה בית משותף, כאשר בכל מפלס יש דירה אחד בלבד. מאוד חשוב לי הפרקטיות גם, בשביל זה אתיחס לפרטים עם כל הרצינות, אבל מעניין לי לדעת, אם יש משהו חדש בשנים אחרונות.

הכל אותו הדבר

ישמע ל מוזר אולי אווה אך לדעתי גם בעידן הטכנולוגיה המתקדמת גימור אבן נסורה וטיח מהוים האופציה השפויה הן מבחינת מחיר והן מבחינת מראה. כמובן ששילוב מעודן של קירות מסך הולך טוב מאוד (ראי מבנה בן 2-3 שנים ברחוב בלוך בתל אביב) אך זה כמובן תלוי בגורמים אחרים. רק לא קרמיקה. רק לא פסיפס.

מודה לכם, בינתיים מצאתי דברים

מעניינים.. גני ירושלים - עובדים עם אבן ישראלי, RAMON GRAY שבתמונה יפה בעיניי, קצת פחות דוגמה, מאשר בתמונה, אבל בהחלט להחזור לפרים חיוניים מסביב חלונות, כמו שצריך. היום דיברתי עם לקוח, ונראה, שגוון האבן עם פרופיל בלגי אלומיניום בגוון מט-משי אלומינום יכול להיות יפה, כי לפי כמות וזווית האור הגוונים בין לבן לאפור-כחול עוברים.. הייתי רוצה בטכנולוגיה יבשה לבנות, כך, גם את האבנים לעשות בהרכבה ולא עם טיט ורשת... תרזיקו לי עצבאות, שפעם אחד יכולה כבר לעשות בניין שלם כמו שצריך בחומרים, בפינישים...

מסביב החלון דקורציה פונקציונאלי

ככה עשו את זה פעם... לא מתכוונת להעתיק, רק לעשות את זה בכלים, חומרים של הארץ, אבל להחזיר לסביבת החלון את ערך הפונקציונאלי...תפקידה של הבליטות השונות לשמור על הפתח נגד כוח המים. זה בניין משופץ, אבל לא רואים את קווי המים, כמו בבאוהאוס משופץ...

היי אווה

לא מכיר את החומר...אבל אם הוא אפור כמו בתמונה...אז אולי קצת צבע? צהוב, ירוק או אדום בסילואטה דקה יעשו אפקט מדהים. בכל מקרה...בהצלחה [ונראה תמונות בסוף]

למעלה