שאילה לבנות השייכות לכללית

krnz

New member
שאילה לבנות השייכות לכללית

שלום בנות! אני נמצאת בתחילת שבוע 11 ואני מואד מעוניינת לעשות סקירה מוקדמת בשבוע 14.אבל לפי מה שאמרו בסניף שלי- עושים את הסקירה המוקדמת באופן פרטי בלבד.האם זה באמת נכון? ואם כן אז אולי אתן יכולות להמליץ לי על איזה שהוא רופא טוב וכמה עולה הסקירה? תודה מראש לכולן!

krnz

New member
תוספת לשאילה

אני גרה בפ"ת לכן אני מחפשת רופא באזור המרכז

לילך3

New member
KRNZ היקרה!

גם אני בכללית ומטופלת במרפאה בר"ג אצל ד"ר פרדו שהוא רופא מ-ק-ס-י-ם! את הסקירה הראשונה עשיתי אצלו באופן פרטי יחד עם שקיפות עורפית, זה עלה בערך 1700 ש"ח ואם אני לא טועה אם יש לך כללית מושלם - תקבלי החזר משמעותי. בכל אופן את יכולה לבחור לעשות רק את אחת הבדיקות אך אני מניחה שתעשי את שתיהן כפי שמומלץ. הוא מקבל ב"בית נוח" שנמצא בז´בוטינסקי פינת בן גוריון כך שזה די קרוב אלייך - תתקשרי ותקבלי יותר פרטים לגבי מחירים מדוייקים (אם זה מתאים לך) 5755060 מומלץ בחום! את השם מבטאים PARDO. בהצלחה, לילך

*שיר

New member
אפשר לשאול מה זה בדיוק סקירה

מוקדמת
ולמה לא כולם עושים אותה?

תשובה לשיר

סקירה מוקדמת היא בדיקת אולטרסאונד בסביבות השבוע ה-14 של ההריון, בה עוברים על כל המערכות האנטומיות שכבר קיימות בעובר ורואים שהן תקינות. היתרון של הבדיקה, שהיא נעשית בשלב די מוקדם של ההריון, ולכן אם מוצאים בעיות, קל יחסית לבצע הפלה. החיסרון העיקרי הוא שלא כל המערכות כבר מפותחות, ולכן עושים גם סריקת מערכות מאוחרת (סביבות שבוע 23)

tonti

New member
krnz!

אני לא בכללית אז לא אוכל לעזור לך בקר להשתתפות של קופ"ח במוקדמת. אבל עשיתי סקירה מוקדמת ושקיפות עורפית אצל מישהו ממש מקסים מפ"ת. ד"ר יהושע סגל. 9303992-03 . שתי הבדיקות עלו 1500. הוא ממש נחמד ורציני! היה משהו שהוא לא הצליח לראות בסקירה אז חזרתי אליו אחרי שבוע וגם אז הוא ביקש שאחזור אליו שוב. ממש חמוד.

krnz

New member
התקשרתי עכשיו ל"מושלם "......

הסבירו לי שיש להם מכוני הסדר.וזה אומר שהשתתפות עצמית 110 ש"ח בלבד. אם פונים לרופאים פרטיים אז מחזירים 50% מהתשלום אבל עד גובה 300 ש"ח. זאת אומרת שאם הבדיקה עלתה 1600 הם מחזירים רק 300 ש"ח.אז מבחינה כספית ותר כדאי לפנות למכון הסדר , אבל מצד שני אני לא יודעת איך הרופאים שם? מה דעתכן?

מיה :)

New member
מכוני ההסדר הם בסדר!

אני עשיתי את הסריקה (לא מוקדמת) בבית הרופאים בגני-תקוה, שהוא מכון רגיל, ויש להם גם הסדר עם הכללית. זה שיש להם הסדר עם מקומות מסויימים לא אומר שהמקומות לא טובים, אלא שהם עובדים עם הכללית. בהצלחה!

אסנת+

New member
גני תקווה

אני עשיתי שם סקירה שניה בהריון הקודם ומאוד התאכזבתי היחס היה פשוט מחפיר. לאחר בירור עם עוד בנות הבנתי שזה ממש תלוי אצל מי נופלים (איזה רופא הכוונה) יש רופא אנטיפט מאוד ויש רופאה שאומרים שהיא מקסימה! ו"במקרה" אני היום בערב שם לסקירה שנייה :) אז אני אספר לכן מחר איך היה.

New member
נכון! אני הייתי אצל הרופאה

והיא פשוט מקסימה, ושמעתי שגם מעולה! במקום סקירה רגילה של 10 דקות היא עשה סקירה 25 דקות!!! אפילו עברה על הידיים והרגליים לוודא שיש 5 אצבעות בכל אחד... אפשר לבקש אותה כשמזמינים תור. אני לא זוכרת את שמה... אבל יש רק אחת, אז אי אפשר לטעות!

anat_i

New member
סקירת מערכות

במסגרת מכוני ההסדר של קופ"ח כללית היא סקירה מורחבת ואוי ואבוי אם עושים לכן רק 10 דקות! ספירת אצבעות של ידים ורגליים זה מינימום ועושים את זה גם בסקירה לא מורחבת! בסקירה מורחבת גם אמורים לספור כמה עצמות בכל אצבע!! שימו לב!!!

New member
אני במכבי, כך שהיא עשתה מעל ומעבר

למה שהיתה צריכה. סקירה רגילה לוקחת 10 דקות. בסקירה רגילה גם לא סופרים אצבעות, את זה גם הרופא שלי אמר לי. לפי מה שהבנתי גם לא כולם "נחמדים מספיק" לומר את מין העובר".

למעלה