שאילה לבשבושונת

לולי90

New member
שאילה לבשבושונת

לגבי קביעת האופוטרופוס.אנחנו מתחילים לאט-לאט את התהליך של קבלת סל שיקום והעברה להוסטל.מכיוון שהיא לא כל כך מעורבת בתהליך ומכל הסיבות אחרות אנחנו רוצים לקבוע שאחד מההורים יהיה האופוטטרופוס שלה.בביטוח לאומי לא ידעו להגיד איך עושים זאת חוץ משחייבים קודם מכתב מהפסיכיאטר שלה שהיא לא מסוגלת לדאוג לעינייניה.בשבושונת-אני יודעת שבטח את האופוטרופוסית של תומר אז אולי תוכלי לעזור לי ותגידי לי למי פונים ומה עושים ...

לוליאת רוצה את זה כאן או רוצה במסר או בפון

אי ך שתבקשי מוכנה לעזור וליעץ ולכון עם את רוצה את מיספר הפון שלי בכבוד לי את רוצה במסר גם יש אפשרות או כאן על גבי הפורום

hydrophonic

New member
סכיזופרניה היא

מחלה חברתית ואין צורך לכלוא אנשים מבוגרים בתנאי פנימיה בעיקר כשמדובר במשפחה מבוססת זהו פשע להשליך ככה חולה סכיזופרניה לכלבים ניתן להשתקם ולהשתלב בחברה יש לכם את מהפכן בתור דוגמא למופת

hydrophonic מי כולא אנשים בתנאי פנימיה

נכון יש לנו את מהפכן והוא דוגמא למופת ולכוח הרצון לשקם את עצמו אבל לא כולם כמו מהפכן מהפכן אל שיקם את עצמו בגלל שהיו או לא היו להורים שלו יכולות כלכליות או לא

סמסרה1

New member
ערב טוב

גם הבן שלי הוא דוגמא. הוא לומד באוניברסיטה ומצליח הוא נפגש הרבה עם החבר'ה שלו ויוצא ובאים אליו הוא מעניין, נעים הליכות, רחב אופקים, כיף להיות איתו מחפש עכשו עבודה שיוכל לשלב אחר כך עם הלימודים לכשיתחילו. נכון שהיתה נפילה אך אני לוקחת את האשמה , חשבתי שאני יותר חכמה מהרופא, וחשבתי שהבן שלי לא זקוק יותר לזריקות באותה התדירות, אז הוא קיבל אותן בהפרשים של חודש וחצי ( בנוסף לכך שהוא קיבל את המינון הנמוך ביותר) ואז השתבשו העיניינים והמצב אך עכשו, תודה לאל, אנחנו ילדים טובים ולוקחים התרופה בזמן והכל טוב. אה, שכחתי לציין, שלפני כשלוש שנים הוא אובחן כחולה בסכיזופרנייה. ואני מאחלת לכולם.

סמסרה1

New member
ועוד דבר...

הוא אפילו כבר למעלה משנתיים עושה מילואים עם היחידה שלו ולפעמים אף נפגש עם החבר'ה מהצבא. הוא ביחידה מובחרת (יחידת סיור...פלס"ר).

למעלה