שאינו יודע לשאול- לא עוד?

Burzum111

New member
שאינו יודע לשאול- לא עוד?

רציתי להתייעץ: אני ידוע בציבור כגבר, מה שאומר דברים לא טובים בכל הקשור לחוש האופנה שלי (תחשבו מכנסי קורדרוי לאדם בגילאי ה20). הייתי רוצה לתקן את זה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמי. איך עושים את זה? בנתיים אפשר לאפיין את הלבוש שלי כך: נעליים אלגנטיות יחסית\מגפיים, ג'ינס (מן הסתם...), וטישירט לבנה שמעליה חולצה מכופתרת כלשהי- פתוחה או סגורה תלוי בעד כמה אני מרגיש שמן באותו יום. מבחינת השראה אני ממש אוהב את לבוש העבודה שמדמיינים כשחושבים על אמריקה של שנות ה50 (ביטניקים) אבל גם את הףאנקיות של שנות ה60 ובגדול כל שילוב בין הרשמי ללא רשמי הוא מבורך. חשוב לי להדגיש שאני לא מתעניין כל כך באופנה כמשהו דינמי, מבחינתי אם אני נראה מטופש ואופנתי במושגים של אחד שהגיע לימי הביניים במכונת זמן- זה בסדר. נוסף לכך רוב הבגדים בחנויות של היום הם פחות או יותר אותו דבר. רציתי גם לשאול- עניבה דקה ליום-יום (אוניברסיטה\עבודה)- יכולים להוציא פלוני להורג בגלל זה? איך לומדים את רזי הלבוש, בקיצור?

שלום. נראה לי שאתה יודע כבר. אין כאן

הרבה יותר חוכמה. כפי שציינת אתה יודע לשלב מגפיים עם ג'ינס וחולצה לבנה ועוד חולצה מכופתרת. הכי טוב זה ללכת לאיזה קניון ולראות את חלונות הראווה או להסתכל בקטלוגים של המותגים באינטרנט. אופנת הוינט'ז כבר מכוונת אותך לשנות ה50 וה60 שציינת ויש אותה כבר בהרבה סיגנונות בחנויות. עניבה דקה ליום יום ? תלויי במה אתה עובד. אם זה היי-טק סביר ששם התיחסו אליך בצורה מוזרה ( נעללולה - את יוצאת מהכלל אני חושב... ) כי רובם ובמיוחד הבוס ירים גבה ויסתכל אליך בצורה דיי תמוהה - למה לעזאזל הבן אדם בא לעבודה עם עניבה. לעומת זאת אם אתה עובד במכירות או/ו מול קהל והחברה לא מסורתית מדיי אזיי עניבה דקה דוקא תחשיב אותך לבן-אדם קולי האוהב להתלבש. מקווה שעזרתי

Burzum111

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בהחלט עזרת. נראה לי שלאוניברסיטה זה יהיה ניסוי חברתי מרתק.

eboy10

New member
I like this guy../images/Emo140.gif

תעשה את הניסוי הזה - אופנה אמורה גם להיות כיפית
נראה שאתה דווקא יחסית מתמצא בשביל מישהו ש"ידוע בציבור כגבר" (לא אתייחס ברשותך
). אין איזו גלולת קסם אופנתית שנוכל להציע לך... אני חושב שכמו שהיפהוהחיה המליץ לך - אתה צריך קצת להכנס לעולם הזה. קטלוגים, חנויות, אתרים של חברות... זה לא קשה כמו שזה נשמע. יכול לעזור אם תעקוב אחרי מישהו שאתה אוהב את סגנון הלבוש שלו ו'תשאב השראה'. וכמובן להתייעץ עם אנשים שנתפסים בעינייך כבעלי טעם טוב. אם יש לך שאלה ספציפית לגביי "חוקי לבוש" (כבר היו שאלות של גבוהים, נמוכים, שמנים, רזים וכל מה שאתה יכול לדמיין) אתה מוזמן לשאול.

Burzum111

New member
../images/Emo13.gif

שפר עלי מזלי (אולי) ואני בגובה הכי ממוצע שיש ובמשקל הכי ממוצע שיש. אבל לעקוב אחרי אנשים שאני אוהב זה טוב (לא במובן הסטוקרי) הבעיה שאני אוהב בעיקר אקדמאים והם מאז ומעולם לא ממש התבלטו. קטלוגים זה משהו שלא התייחסתי אליו לפני, והגיע הזמן

למעלה