שאיפה/רעיון/חלום אישי ?!

the benjamin

New member
שאיפה/רעיון/חלום אישי ?!

מופעי הצדעה וכד' לאמנים, עושים בד"כ אחרי שאלו הלכו לעולמם (ראו ע' מאיר אריאל ז"ל). עוד בילדותי היה לי "חלום" - להרים מופע הצדעה לדויד ברוזה, יבדל לחיים ארוכים אמן - עוד בחייו, כמובן. אתם חושבים שזו גחמה גבוהה מדי? האם יש כאן חבר'ה שמנגנים ברמה גבוהה - לא רק על גיטרה כמובן? האם לדעתכם ניתן לגלגל איזה משהו? בהתחלה מופיעים במעין חוגי בית, מתנסים, בתי קפה ואולי בעתיד במקום מכובד ביותר עם אורחים מכובדים ובראשם דויד. ועם החלום הזה אני הולך לישון...

sarita4

New member
זו בכלל לא גחמה גדולה מדי

אני מכירה מישהו שהתחיל לארח אצלו בלהקה אומנים והוא והלהקה שלו עוד יגיעו רחוק (כך אני מקווה לפחות) לדעתי הם בהחלט טובים. ואם אתם רוצים לדעת אז ללהקה קוראים soulja (ותזכרו איפה שמעתם בפעם הראשונה)

glitter8

New member
"מגיע לו"

אכן לדעתי מגיע לו כזה דבר ואני מכירה מישהי שמתאים לה להפיק דבר כזה (זאת מהתגובה שמעלי...)אני מוכנה לתרום קצת פרקשן, קול והפקה מוסיקלית.

the benjamin

New member
ענבל ושרית -

ראשית תודה על התמיכה ברעיון. אז בואו ננסה לגלגל את זה ביחד? אם יש מפיקה (שרית), קצב וקולות (ענבל) גיטרה ושירה (אנוכי, כשהספסיאליטה שלי זה השירים של דויד).. אנחו בדרך הנכונה... חבל שלא אהיה במפגש הראשון כדי לפגוש אתכן.

YulaShpil

New member
כפי שכבר אמרתי, יהיו עוד מפגשים ../images/Emo13.gif

אני שמחה שיש היענות למפגש הפעם, להבדיל מהפעם האחרונה שניסינו לארגן מפגש... ואשמח גם לעזור לארגן ולהשתתף בכזה מן ערב (הנגינה שלי קצת צולעת בזמן האחרון, אבל הקול, טפו3X, עדיין בסדר
). אכן "מגיע לו", כפי שאמרה ענבל, ובהחלט צורם העניין הזה שעושים ערב הוקרה לאנשים גדולים אחרי לכתם. למרות שכבר היו מופעי הצדעה כאלה ואחרים לאומנים, עוד בחייהם, ולתזכורת: מופע "ברית עולם", שהיה ערב הוקרה לאהוד מנור, ז"ל, ביום הולדתו ה-60, כמדומני, ובהנחייתו. ערב דומה עשו נדמה לי גם לנעמי שמר. ובכלל כל תוכניות "חיים שכאלה" שהיו פעם, עשו גם תוכניות על אמנים שונים.

the benjamin

New member
אז מה יש לנו?

1. מפיקת על - שרית 2. פרקשן, שירה והפקה מוסיקלית - ענבל 3. גיטרה ושירה - יעל 4. גיטרה ושירה - בני ומה חסר? מתופף על טמטמים וכאלה. קלידים בס הגברה. ואנחנו מסודרים...

sarita4

New member
כרמל

זה הסאונדמן של דיויד אז אנחנו לוקחים גם את הטוב ביותר, לא?

glitter8

New member
ואיך תשלמי לו בדיוק?

יש לך מושג כמה הוא לוקח? חוצמיזה לדעתי לא צריך בשביל חוג בית סאונדמן. זה קצת מוגזם...

sarita4

New member
אתם בקשתם

ובתור מפיקה אז אני צריכה לענות על הדרישות ואולי הוא יהיה מוכן לעשות טובה חד פעמית (התנדבות)

glitter8

New member
טםטם זה פרקשן

ולגבי ההרכב אולי למפיקות יש מה להגיד על זה, ולגבי השאר, אל דאגה...יהיה

handlessman

New member
אה נכון...

אפשר לעשות בתוכנות לעריכת אודיו כל מיני תיפופים וקצב, ככה גם מכינים רימיקסים וטראנסים...

handlessman

New member
כמובן, גם אני!!

אני אהיה גם בתפקיד של גיטרה ושירה...! אז יהיו שלושה גיטריסטים שגם שרים... נוכל לעשות קולות.

למעלה