"שאיפות" זקוקה לתמיכה שלכם

YONI567

New member
"שאיפות" זקוקה לתמיכה שלכם

לחברי הפורום שלום רב נשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם לקרוא ולהביט בלינקים שלפניכם. אנחנו "שאיפות" חברת הפקות עצמאית, המורכבת מכמה חברה בוגרי מגמות משחק/תקשורת/תיאטרון וקולנוע שעמלנו החל מקיץ 2006 ובאמתחתנו שני סרטים שמצטלמים בימים אלה. הסרטים- ישראלים, עוסקים בז'אנר שלדעתנו לא קיים בארץ- ז'אנר אימה, ומנסים מהמחתרת, ללא תקציב או אפקטים מיוחדים להקים אותו לתחייה. בידינו 2 טריילרים ל2 הסרטים, וטיזר לאחד מהם. הסרטים "זה יום טוב למות" ו"נערת תחנת הרדיו" זקוקים לכם- איך? http://www.youtube.com/watch?v=U8AaZCDlYgo http://www.youtube.com/watch?v=pxmK7glSGyk http://www.youtube.com/watch?v=xeXFTd9p-5U אנו רוצים שתדעו שהם כאן... כל שאנו מבקשים מכם זה רק לראות את הפרסומות. מקווים להפיץ את הבשורה. נשמח לשמוע כל תגובה שהיא, כאן או ביו-טוב... אבל בבקשה מי שלא מסוגל לפרגן או להעביר ביקורת נעימה (לאו דווקא חיובית) שלא ירגיש מוכרח לפגוע ולהעליב... נשמח להארות, הערות, שאלות, ביקורות חיוביות ולא חיוביות העיקר שיהיו ברוח טובה. באם הנהלת הפורום מוצאת לנכון להסיר את "ההודעה" אנו נבין, מקווים שתחליטו לאפשר לנו לפרסם בפורום שלכם.

gadgad0

New member
איך אפשר לא לפרגן למי שיוצר?!

כל מי שעוסק ביצירה ראוי לפירגון מקיר לקיר. למרות שאני אישית לא מת על הז'אנר הזה, מגיע לכם כל הכבוד על שאתם משקיעים ביצירה. הלוואי והיו עוד הרבה שמנסים כוחם בזה. קצת ביקורת קונסטרוקטיבית, אם יורשה לי: הצד הכי חלש בטריילרים האלה הוא המשחק (במיוחד ב"זה יום טוב למות"). הז'אנר הזה בנוי על קו דק בין פארודיה לדרמה, ומה שעלול לזרוק את הסרטים לכיוון פארודיה על מוסכמות הז'אנר הוא תצוגת משחק גרועה. אני מניח שבמוקדם או במאוחר יתברר לכם אם אתם יכולים להשיג רמת-משחק ואמינות טובה מהשחקנים שיש לכם (פועל יוצא של חוסר-התקציב). במידה ולא - עדיף לבנות את הסרטים עם קריצה למוסכמות הז'אנר - סוג של פארודיה מודעת לעצמה (למגבלות של המשחק וחוסר התקציב). המצב הכי גרוע, לדעתי, הוא כאשר הצופים מבחינים שאפילו יוצרי הסרט אינם מודעים למגבלות האובייקטיביות של היצירה ולוקחים את עצמם ברצינות רבה מדי.

gilriv

New member
גדי שאלה

{שמו בצד של דף הפורום מתוך ?אתר FLIX {ושם יש גם את יצרותיהם של הבימאים הילדים בישראל וזה מצחיק מאוד ומשמח {בטח החופש בית ספר {מישהו עשה קומדי על הבורגר רנץ {ממש לראות הזה ולחייך ,אתה יודע מיזה שם בתוך הפורומים זה פירסומת

gilriv

New member
? בנוסף לפופאדס {הפירסום היחצנות .. זה לא

- מיזה גדי אני סובל כי הם חוסמים לי כשאני רוצה לכתוב בדף , {עכשיו אתה יודע למה זה מפריע {רק הפירסומת שליד הפורום
?לא ה FLIX גם ערוץ2 דוחף את כל הפירסומות שלו פה פאק

gadgad0

New member
יש הרבה תוכנות לחסימת הפופ-אפים

(הם להורדה חינם). תוריד ותתקין אחת כזאת ולא יקפוץ לך שום חלון. אם תרצה - שלח לי במסרים עם איזה דפדפן אתה גולש ואשלח לך קישור לתוכנה כזאת (או שתחפש בגוגל תחת AD BLOCK או פופ-אפ בלוקינג וכו').

hen chen

New member
מסכים עם כל מילה

יצירה זה דבר קדוש :). נראה שלמרות שאתם מפיקים את הסרטים הללו בחוסר תקציב, הם נראים איכותיים הרבה יותר מהטריילרים עצמם. שזו בעיקר ביקורת לבניית הטריילרים. הם נראים מבולגנים מדי, עם כתוביות נלוות שלא לגמרי מתאימות, וחבל, כי כפי שכולנו יודעים טריילרים יכולים לתת טעימה מכל הדברים הטובים ביותר של כל סרט, ולהוות חומר ייצוגי שלא מעט פעמים עולה על הסרט עצמו. כשהתחלתי לראות את הטריילר ל "נערת תחנת הרדיו", חשבתי לעצמי שיחסית לדברים ישראלים טיפוסיים (אפילו עם תקציב שיוצא מהאוזניים) המשחק והאיכות לא רעים. אבל כאשר הטריילר בנה לקראת השיא שלו, זה נראה הרבה פחות רציני. לכן העצות שגדי ציין נכונות מאוד. באותו רגע זה אכן נדמה באופן מוחלט שסרטים אלה הם פארודיה על הז'אנר, הצרחות נראו שנעשו במיוחד לטריילר- וגם אם זה נכון- פה הנקודה הכי חלשה של המשחק. לגרום למשהו להיראות באמת מפחיד, שלא נדבר על שאנשים ייראו באמת ובתמים מפחדים, זו לא משימה קלה. אבל אתם חייבים לנסות להשתפר בזה. שינוי המוזיקה לקצבית באמצע הטריילר לא עזר למחשבה שזוהי פארודיה. צריך עריכה מהירה ואנרגטית ביותר כדי לגרום לשיר כזה לעבוד כרקע. אם הכוונה היא באמת להפחיד, אל תנסו לקפוץ מעבר ליכולת. כמו למשל ליצור רוצחים סדרתיים בגלימות. שוב, זה יטה את הסרט יותר לכיוון הפארודי. אין תקציב... אין אפקטים... בקיצור המציאות. תהפכו את הקלף הזה ליתרון שלכם. מציאות יכולה להפחיד הרבה יותר מדמיון. זאת, שוב, אם המטרה אכן להפחיד. בקשר ל"זה יום טוב למות", הטריילר עשוי הרבה יותר טוב. שוב המשחק- בעיקר בנקודות הפחד, הנפילות והצרחות- מתרחק מאמינות. הייתי מציע לשאוף ליותר. צרחות, נפילות, פחד יותר אמיתי. אחרי הכל, זה הקטע בסרטי אימה. ואם לא הולך אז לפחות לערוך מאמצע פעולה מסוימת. כאשר כל קטע מראה פעולה (כמו טיפוס לחלון, על גדר, כל מיני נפילות למיניהן) מתחילתה, ולפעמים גם שנייה ושתיים לפני שהיא התחילה, זה מאט את כל קצב הטריילר ומותיר אותו עם עוד פחות אמינות. נ.ב: "מבוסס על הסיפור אמיתי"... בטח כבר שמתם לב לזה, ולא רוצה להציק עוד יותר לגבי זה, אך רק לידע כללי.

למעלה