שאיפות לעתיד עם הנחשים שלכם

שאיפות לעתיד עם הנחשים שלכם../images/Emo163.gif

חשבתי שכל אחד מחברי הפורום יכתוב פה מה הוא מתכוון להרבות השנה או בכלל עוד כמה שנים. אתם מתכוון לעתיד שיהיה לכם אוסף גדול של זוחלים? ואם אנחנו כבר בעניין של איזה נחשים להרבות. אז שכל אחד יכתוב מה הוא מגדל כי כבר עבר די הרבה זמן ולדי הרבה אנשים כבר יש נחשים חדשים. מקווה לשיתוף פעולה מלא!! :) רע ליבני

o r i 6 6 6

New member
אני מגדל

זוג גופרים כרגע, מתכוון להביא פיתון צ'ילדרן לקראת יוני, אני מתכנן להרבות את הגופרים אבל זה יקח בערך 4-3 וחצי שנים.(הם מגיעים לבגרות מינית מאוחר יחסית בגיל 4-5 ושלי בני 7 חודשים כרגע)) כרגע אני נמשך בעיקר לתחום הנחשים, והרבה פחות ללטאות אחרות. בעתיד אני מקווה להרחיב את האוסף שלי למגוון פיתונים מיוחדים(לא סתם בורמזי ומתכדר). אני בעיקר מאוד אוהב את הסופר טייגר(את הטייגר בכלל לא), אבל לא נראה לי שיהיה לי אי פעם מקום לכזה נחש.

נצל"ש

אפשר בבקשה לקבל פרטים על הפיתון צ'ילדרן, לאיזה אורך הוא מגיע, מה מחירו הממוצע בארץ ואם קל להשיגו? תמונות יתקבלו בברכה. תודה רבה

o r i 6 6 6

New member
פיתון צ'ילדרן

צ'לידרנין מגיעים בין 60 ס"מ למטר כהם קטנים, הנקודות על הגוף בולטות כפי שאפשר לראות בקישור הזה וגם בזה. כשהם גדלים, הנקודות דוהות וצבע הגוף נהיה יותר אחיד עם הנקודות כפי שניתן לראות כאן(אני מקווה שלא איכפת לך יונתן) לגבי איפה אפשר להשיג, שלחתי לך הודעה פרטית

הנחש התינוק שאת תמונתו פרסמת

נראה יותר כמו פיתון מנוקד צעיר ולא כמו פיתון צ'ילדרן. אבל מכיוון שהנחשים די דומים ועדיין יש חילוקי דעות בין חלק מהחוקרים קשה מאוד לקבוע מה הוא פיתון מנוקד ומה צ'ילדן וזה עוד בלי להתעסק עם כל ההכלאות שמסתובבות בעולם. באופן כללי הצבע של פיתוני צ'ילדרן באמת דהוי יותר מזה של פיתונים מנוקדים. גם בתמונות של הנחשים שלי אפשר לראות שיש לכל אחד מהנחשים גוון שונה. אחד אדמדם ואחד נוטה לאפור.

פיתון צ'ילדרן

אורך 90-100 ס"מ. את המחיר שלו אני לא יודע אבל אני יודע שזה נחש נדיר בארץ ואם נדיר אז גם יקר. ממש לא קל להשיג את הפיתון צ'ילדרן בארץ. רע ליבני

gaichuk

New member
אז ככה...

אצלי עדיין יש את השלישיה הפותחת. מילק פואבלן ,כרכן תירס אלבינו וכרכנית צהובה. המילק בסביבות ה 60-70 ס"מ ורק בשנה הבאה אני מתכנן להפגיש אותו עם מישהי. הכרכן באורך 1.20 מ' בערך ואני מקווה שלקראת סוף החודש אפגיש אותו עם נקבה ש'עומדת על הכוונת'. זו תהיה פעם ראשונה שלו ואני מקווה שהוא ידע מה לעשות...
הכרכנית (שהשילה לפני יומיים בפעם הראשונה מאז התרדמת חורף נשל באורך 2.30 מ'!) מקבלת גורי עכברים וחולדות ובקרוב היא תיפגש עם כרכן אלבינו נחמד למטרה רצינית. היא כבר יודעת מה לעשות,אני מקווה שגם הוא...
לגבי הרחבת האוסף,אני חושב על להביא נחש חדש. אני מתלבט בין פיתון לבין פיתון... קיבלתי לא מזמן תמונות מחבר בארה"ב שמגדל כל מיני זוחלים. יש לו פיתון מתכדר מקסים ודי נדלקתי. הבעיה(?) היא שהוא לא אכלן גדול ואני נהנה בין היתר מהקטע של ההאכלה. מה גם שיש לי חולדות בכמויות ועכברים כמו חול. אולי לא מתכדר... אבל פיתון. זה היה הנחש הראשון שלי ועכשיו הגיע הזמן לסגור מעגל.

אני מגדל

זוג פיתוני מאקלותי(בקיץ בני שנה), זוג נחשי מלך קליפורניה(בקיץ בני שנה), זוג בואות קונסטריקטור(בקיץ בני שנה). את הקינגים אני מתכנן להרבות בגיל שנתיים, את הפיתוני מאקלותי בגיל שנתיים וחצי שלוש, את הבואות בגיל שלוש. עוד 4-5 חודשיים אני מתכוון להביא זוג פיתוני דם(עדיין לא ממש סגור). ובנתיים אין לי תוכניות מיוחדות עם הנחשים שלי. תמשיכו לגדל ולהנות עם הנחשים והלטאות שלכם. רע ליבני

רבים ניסו לפתוח את השירשור הזה

קודם לכן אבל נראה שעכשיו משום מה ההענות גדולה יותר. אז הנה התוכניות שלי (לא בהכרח של הנחשים...): מחכה לבקיעה של פיתוני צ'ילדרן, כרגע כל 8 הביצים נראות טוב. פיתוני מאקלותי שבינתיים לא ממש משתפים פעולה עם התוכנית. פיתוני גינאה החדשה שגם הם לא ממש מבינים מה אני רוצה מהם אל אף העובדה שביום הראשון שהם היו ביחד היה חיזור, מאז הרומנטיקה נעלמה... בואות קונסטריקטור של חבר שכנראה לא נכנסו גם השנה להריון על אף הרבה זיווגים שצפיתי בהם. יש לי זוג מטבעונים מלכותיים שאני אנסה לזווג למרות שהזכר קצת קטן ושניהם לא עברו שום סוג של תרדמה. יתכן מאוד שאני אנסה לזווג את הנקבה הטרנס פקוסית הבלונדה עם הזכר ההטרו. את הכרכנית תירס הלבקנית שלי אני מתכנן לזווג עם זכר לבקן ששייך לאחד מחברי הפורום... השממיות המנומרות כבר התחילו להטיל. זה כרגע מה שיש ואני אשתדל לעדכן אם יהיה משהו חדש.

T0M3R

New member
אז הנה התיכנון...

קודם רבייה. עוד שנתיים הכל יתסוס, את מלאני אני יזווג עם רוסקו את מילקי עם המילקית של חבר שלי. 2 כרכנים של חברים שלי אחד תירס אחת צהובה. הבואות שאני קונה מקסימום עוד חודש וחצי גם אני יזווג עוד שנתיים כרגע הן בנות 8 חודשים באורך 120-130 . הלאופורד 2 נקבות אבל אני יכול להיות מקבל זכר ככה שהוא יעשה את העבודה. אני מקווה שעד החופש הגדול אני יביא עוד 2 זוגות זעמנים sinaloa בטוח ווהשני או grey banded או mounten milk או mounten king duerango (אני דיי בטוח שיש שגיאות) בנוסף בול סנייק וגופר שיהיו ביחד. בחופש הגדול זוג בורמזים זכר רגיל נקבה אלבינו כבר מוזמנים. טגו שחור לבן שכנראה נזווג עוד כ4-5 שנים אם הטגו של חבר שלי. מתכדרים ופיתוני דם יקנה שנה הבאה כבר...

אתה לא חושב שאולי כדאי שתספר רק

דברים שיכולים לקרות כי את החיות כבר יש לך? לספר על חיות שאתה מתכנן להרבות לפני שבכלל ראית אותן זה לא הכי רציני. ודרך אגב בנוגע לטגו, במקרה ולשניכם יש כבר טגואים אז תדע לך שהם יכולים להתרבות כבר בגיל שנה והיו מקרים שהם התרבו כשהם היו צעירים משנה. אני ברשימה שעשיתי רשמתי את החיות שיש לי להן בני זוג או שהבני זוג שייכים לחבר. נחשים שיש לי בודדים ושאני לא רואה שהם הולכים להזדווג בזמן הקרוב יש לי עוד כמה...

למעלה