שאיפות לשנה החדשה

מיטללל

New member
שאיפות לשנה החדשה

יש אנשים שבראשית כל שנה, כותבים ברשימה את התוכניות/האתגרים/הציפיות שלהם מהשנה החדשה. אולי גם נעשה את זה? שכל אחד ירשום כמה תוכניות גדולות שיש לו לשנה החדשה (תנסו להיות ממוקדים, ולא להגיד: "להיות מאושר"
) ושנה הבאה (במידה והפורום עדיין יהיה קיים וכולנו עדיין נחיה) נוכל לבדוק כמה הצליח לנו....

מיטללל

New member
לאף אחד אין פה חלומות?

אז בואו ננסה משהו אחר
אילו חלומות אתם מרגישים שהגשמתם בשנה שחלפה לה? בפני אילו אתגרים אתם מרגישים שלא עמדתם?

Cobe Anan

New member
אינשאללה...

יהיה לי מחשב- שהוא עזר נדרש ללימודים. כן, אני רוצה להתחיל ללמוד, אבל זה תלוי במלא דברים. אני גם ממש מקווה למצוא את העבודה שאני רוצה. יש לי גם שאיפות קטנות, כמו למשל לשפר את הטכניקה שלי ברכיבה, ולהעלות את הכושר שלי, אבל השאיפה הכי גדולה שלי היא שבעוד שנה מהיום (וגם הרבה אחרי), אני עדיין אהיה אותו קובי ענן (אגב `ענן`- אף אחד פה לא באמת מאמין עדיין שזה באמת שם המשפחה שלי, נכון...?), החבר של דקלה, כותב פה בפורום, זה שכולכם מכירים.. מקווה שהתקוות של כולנו יתגשמו..

comet9

New member
שתפוז יסדרו את הממשק שלהם:)

שיהיה לי את האומץ להתחיל את הלימודים. שיהיה לי את התקווה לסיים אותם בהצלחה. שיהיה לי את הסבלנות להתמיד ולשקוד בהם. שיהיה לי את החכמה להבין אותם. שיהיה לי את התבונה להבין את מה שלא ברור לי. שיהיה לי את הכסף לקנות רכב:) שיהיה לי את הרצון לרדת במשקל ולהיכנס עוד יותר לכושר. שיהיה לי את האושר כשאראה את הקילוגרמים יורדים שיהיה לי את האהבה להיות עם מישהי חדשה. שיהיה לי את הנחישות לסיים את הפרוייקטים בעבודה. והכי הכי חשוב, שיהיה לאחרים ולי את הסליחה והמחילה לסלוח על כל מה שעשיתי, אמרתי או פגעתי בשנה החולפת. ולסלוח לכולם. ואשא תפילה לשלום החטופים. שיחזרו הביתה במהירה.

pain is MY love

New member
תוך שנה מהיום

אני חייבת לגור בדירה משלי עם עבודה נחמדה ומעט מזומנים בחשבון בנק אני יכולה גם לאחל לי איזה 5 קילו פחות
ואם גם להיות קיטשית אז טיפה אהבה.. לא הרבה.. ושימו לב- שום מילה על צבא.. תוך 8 וחצי חודשים הכל מאחוריי

אני שואפת..

ללמוד נהיגה ללמוד אנגלית ולהגיע לרמה של שפת אם.. להרחיב בכלל את הידע הכללי שלי... ו... ממ לא להתחרט על שום דבר שאני יעשה בעז"ה והעיקר הבריאות

נועם m

New member
../images/Emo13.gif

- להצליח בהפסיכומטרי המזו***! אני לא אחרוש שלושה חודשים על החרא הזה בשביל לעשות אותו עוד פעם! - להצליח להנות בצבא (ואל תכתבו שאני צעירה פעורה, אתם יודעים שיש גם כאלה שנהנים! אז כל מה שאני מבקשת הוא להשתייך לזן הזה...
) - להספיק לטייל הרבה עד שאני מתגייסת
- *למתעבי הקיטש למיניהם- דלגו על השורה האחרונה*: ...נו... החדש... שזה יצליח איתו... שלא ימאס לו ממני... בלה בלה בלה...
שנה טובה!

L y c a n

New member
טוב, מכיון שחזרתי רק אתמול

ולא ראיתי את השירשור אתמול.. החלום שלי, שהשנה הקרובה תחלוף כמה שיותר מהר. אה כן. וגם הוגם 37 השנים שלאחריה

למעלה