שאיפת כמות גדולה של אבק מליטוש

y i s h a y

New member
שאיפת כמות גדולה של אבק מליטוש

שלום רב, ליטשתי עם מלטשת חשמלית קיר גבס שבניתי בביתי, לאחר שמרחתי עליו מרק (שפכטל). מפעולה זו נוצרו כמויות אבק אדירות !! בזמן העבודה השתמשתי במגנית של רופאים המכסה את הפה והאף, וחשבתי שאני מוגן גם כאשר הרגשתי קשיי נשימה אך בלהט העבודה ותוך המחשבה שאני מוגן מספיק המשכתי. רק בסיום העבודה שהסרתי את המסכה מול המראה ראיתי שכל אזור הנחיריים מלא אבק שחדר גם פנימה. וגם למחרת עם קינוח האף עדיין נפלטו גושי חומר. היום(11.5.09) כשבוע אחרי, יש לי איזושהי תחושה של קושי\כבדות נשימה. האם יכול להיות שנפגע לי מע' הנשימה? למי אני יכול לפנות להיבדק? מה גם שאני לא שקט מכיוון שעל אריזת המרק יש הוראות עבודה בעברית ובאנגלית. ורק באנגלית אזהרות המתייחסות לאבק.

ליטוש

קשה להתחייב על נזק מיידי מחשיפה אחת בלבד. אבל לפי מה שאתבה מתאר היו כמויות גדולות של אבק. אנחנו ארוכים לבדיקות בדרכי הנשיצה למקרים אלו. כדי לעשות בדיקות עכשיו כזמן אפס ואח"כ לעקוב. אני מציעה לך לעשות בדיקת תיפקודי ריאה ובדיקת ליחה- כיח מגורהזו בדיקה יחודית שרק אנחנו עושים אם אתה מעונין תתקשר ל- 6973749 ותבקש לשלוח לך בפקס את הקודים לקבלת טופס יתחייבות לשתי הבדיקות האלו ואח"כ להזמין תור. אלו בדיקות פשוטות לא חודרניות שיכול לתת מענה ראשוני.

למעלה