שאלההההההההההה????

sabi3

New member
שאלההההההההההה????

שלום אני בת 21 ויש לי אבא אזרח קנדה רציתי לישול בבקשה שאלה: אבא שלי לא מוכן לעשות לי אזרחות . יש לי כמה שאלות בבקשה ? 1. האם אני יכולה להוציא אזרחות בלי עזרה שלו ??? ולמי אני צריכה ליפנות? 2.אם הוא לא שילם לי מזונות האם אני יכולה ליתבוע אותו מיפה בבקשהההה אני כבר מתוסכלת ומאוד חשובה לי האזרחות אם לימשהו יש ידע בבקשה לעזור לי תודה מראש

האם את נולדת בקנדה?

אני לא יודע אם את יכולה לתבוע מזונות, אבל אמא שלך בוודאי. אם הוא חי בקנדה אפשר לתבוע אותו רק בבית משפט קנדי, וחבל שלא עשית זאת כשהיית בת 18. תצטרכי להתייעץ בעניין עם עורך דין קנדי. האם יש לך הוכחות שהוא אזרח קנדי? הוכחה שאת הבת שלו? האםהתגוררת איתו אי פעם בקנדה? אם אבא שלך לא מוכן לסייע לך יכול להיות שזה כבר מאוחר מדי אבל כדאי לבדוק זאת עם מומחה להגירה.

sabi3

New member
שוב אני

שלום לגבי המזונות פשוט הוא כל הזמן הבטיח לי שהוא ישלם לי לימודים ואין לי מה להיות בלחץ מה גם שהייתי קטנה ולא הבנתי מה זה מזונות ולאמא שלי לא היה אכפת היום שגדלתי אני רוצה את כל הזכויות שלי !!!!!!\ הגיעה הזמן של לימודים שקל לר ראיתי ממנו!!!! לגבי אבא שלי הייתי כמה פעמים אצלו בקנדה 4 פעמיםם בפעם האחורונה שהייתי אצלו ביקשתי ממנו שיעשה לי מסמכים והוא אמר לי שקודם כל לאישה החדשה שלו ואז לי (הוא הכיר מישהי מרוסיה ) זהו עכשיו הוא ביכלךל לא מדבר אמיתי על האזרחות!! אני יכולה להוכיח שהוא אבא שלי יש תעודה לידה תמונות שהייתי אצלו עכשיו אני לא יודעת למי ליפנות?!?!!??! יש לך אולי מישהו שאתה מכיר ?? והאם שמעת פעם סיפור כמו שלי ומה היו התצואות ? פשוט אני יודעת שיש לי ידיד שאבא שלו הוא ארגטינאי והוא לא בקשר איתו פשוט הוא החלך לשגרירות והוציאו לו אזרחות אז רציתי לישאול האם זה גם ככה ב קנדה פשוט מאוד חשוב לי לעשות אזרחות תודה רבה סאבי

smile2life

New member
אם יש לך תעודת לידה קנדית אין בעיה

גשי לקונסוליה הקנדית קרח' נירים 3 ידע אליהו תל אביב (פינת רחוב השלושה) מלאי טופס ובהליך שמתחיל פשוט אך ארוך מטבעו תקבלי תעודת אזרחות

sabi3

New member
שוב אני

אני לא נולדתי בקנדה אם הייתי נולדת בקנדה אז לא הייתה לי בעיה לקבל אזרחות!!!!!!! הבעיה היא שלא נולדתי!!!!

smile2life

New member
יקירתי את בבעיה

לפי דעתי את יכולה לקבל אזרחות על סמך הורה קנדי אבל תצטרכי בנוסף לתעודת הלידה שלך גם אהוכהחה לאזרחותו (פספורט\סיטיזנשיפ קארד וכד'). אם את לא בקשר עם אביך תצטרכי להעזר בעורך דין קנדי על מנת לקבל את זכויותייך. כפי שנכתב

sabi3

New member
אני

שלום!! אתה מכיר אולי עורך דיןן טוב ? לגבי האזרחות אני לא יכולה פשוט להוציא ב שגרירות קנדה על סמך שיש לי אבא קנדי ?

smile2life

New member
לא מכיר אישית

את יכולה על סמך זה שיש לך אב קנדי. אבל קודם את צריכה להוכיח להם. אני יליד קנדה וטפעם ב5 שנים כשצריך לחדש את הדרכון הם עושים לנו טרור עם מסמכים וטפסים באורך הגלות. שולחים מסמכים לקנדה כדי לאמת אותם...... ממליץ לך לחפש בגוגל עורך דין שמתמחה בהגירה (במיוחד לקנדה) או לחפש עורך דין עם קרי עבודה עם פירמות בקנדה - בטוח כאן בפורום חבר'ה מכרים - לשלוח לו מייל או להתקשר ולספר את כל הסיפור ולבקש שידאג לספק לך את המסמכים הנדרשים מאבא שלך. קחי בחשבון שזה יכול לעלות לך המון כסף. יותר קל, פשוט וזול לפי דעתי לקבל אזרחות בדרך הרגילה של המתאזרחים הישראלים (עבודה בקנדה, צבירת נקודות וכו'). שוב נסי להתייעץ עם עוד חבר'ה כאן בפורום

למעלה