שאלהההההההה

justinsanity

New member
שאלהההההההה

טוב אז ככה, מהאלבום החדש graduated fool, השיר margarita chum. אז קודם כל...... what the fuck is chum???? שבוע של חיפושים אחרי פיתרון הובילו אותי ללא כלום... יש מושג? אה כן, ועוד משהו, בשיר היא אומרת: you and me we're so much like R G מי אלה או מה אלה R G???? מחכה לתשובה שתגאל אותי מייסורי. נועה.

love_asp

New member
עוד שאלה לגבי מרגריטה-צ'ם:

מה בכלל אומר השיר הזה? מה הכוונה? מה הרעיון המרכזי?? עוד שיר שאין לי מושג מה הקטע שלו (דווקא שיר שאני אוהב) זה Fluid Conduction (מהאלבום הראשון)... עוד שאלה: בשיר מישל, הכוונה לMichek van Schie ? עוד שאלה: מי זה Max שגרם לה לגנוב את המספר?

that girl

New member
בקשר למרגריטה צ'אם

אני חושבת שהשיר מדבר על אובדן של חבר. והקטע במישל, נשמע לי מאוד כמו משהו בהולנדית.
לי

Ne§t£A Gi®L

New member
FLUID CONDOCTIUN../images/Emo108.gif

אני חושבת שהשיר מדבר על קשר שלה עם מישהו, שמעבר לזה שהיא נורא אהבה אותו היה נורא טוב מבחינה....אאאא...מינית. הקטע שנתת ממישל הוא בהולנדית, אבל אני אבדוק
ומ'זתומרת מקס שגרם לה לגנוב את המספר?..

love_asp

New member
אוקיי...

Michel van Schie הוא אחד כזה קירח שאפשר לראות אותו בצד האחורי של ה"חוברת" של Urban Solitude. הוא מן הסתם אחד מהלקה של אנוק... שאלתי אם הכוונה אליו... בשיר Fluid Conduction יש שורה כזו: It was Max, the king of facs. He made me steal for your number מי זה אותו מקס?

Ne§t£A Gi®L

New member
לא יודעת...../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

ולא הבנתי את השאלה שלך בהתחלה-כי כתבת מישק [
] וחשבתי שאולי יש כזו מילה בהולנדית. ולא יודעת מי זה מקס...אולי...קיצור של מקסימום? [אבל זה לא מסתדר מבחינה לשונית באנגלית, אז...לא יודעת]. קיצר, אין לי מושג.

that girl

New member
רוצים לשמוע משהו עצוב?

יש לי את גרטיואטד פול, ואת הדיסק הראשון על קלטת, וזהו. אני חייבתחייבתחייבת לקנות את שאר הדיסקים!!! אבל אפשר למצוא אותם בכל מקום?

Angiepants

New member
זה עצוב?לפחות יש לך משהו,

לי אין אפילו דיסק אחד, ותאמיני לי חיפשתי. למיטב ידיעתי אי אפשר למצוא אותם באף קניון גדול.

Ne§t£A Gi®L

New member
אתם תצחקו, אבל...../images/Emo108.gif

את רוב הדיסקים אני ביקשתי מהחברים שלי ליומולדת הקרובה שלי. ואני אקבל אותם.

love_asp

New member
אני קניתי את כל השלושה שיצאו ב...

קניון איילון ברמת-גן. את האחרון היה קצת קשה - הם הזמינו אותו בשבילי... יש לי חמישה CD מקוריים של אנוק על המדף: שלושת האלבומים שיצאו בארץ, סינגל של R U Kiddin ME, וסינגל של The Dark. ( פיסת-טריוויה: השיר Last Time (שהוא שיר ממש משמ נהדר) מופיע בסינגל של R U Kiddin Me ) מצטער על הטעות של "מישק"...
עדיין לא הבנתי מה הקטע של Margarita Chum... מישהו שהיה אוכל יחד איתה?

Angiepants

New member
לא, כאילו, מישהו שהיה שותה איתה

אני היחידה שהבנתי: Margarita chum זה כמו drinking buddy.... חשבתי שזה די ברור...

utopia 111

New member
חלק כבר אי אפשר לקנות בארץ

לפי מה שהבנתי, רק את האלבום האחרון אפשר לקנות בארץ. יש לי ארבעה : את הראשון (שהוא בעצם של חברה), את השני (URBAN SOLITUDE), את הכפול עם הדיוידי (2 METER SESSIONS), ואת האחרוןשקניתי בארץ. מומלץ להזמין את השניים הראשונים מהאינטרנט, כי לפי מה שהבנתי כבר לא מביאים אותם לארץ ...

shmez

New member
על מישל...

מישל בהולנד זה שם של בחור...בניגוד לכל האחרים שחושבים שהיא לסבית
אמממ...מישל היה חבר שלה בשלב מסוים....טאט'ס איט
שמחה שיכולתי לעזור..

love_asp

New member
למדריכת-סקי שלי יש חבר בשם מישל.

מה שמגניב כאן, זה שגם לה בעצמה קוראים מישל...

shmez

New member
אני מכירה את הדקויות האלה..

אבל זה מה שקראתי באיזה אתר..ממש מזמן.וזה נראה לי נכון
אבל לא בטוח..יכול להיות שאני טועה..מודה ומתוודה..

למעלה