שאלההההההה....

שאלההההההה....

שלום.. ממוצע הבגרויות שלי לא כ"כ גבוה..בסביבות ה-70-80 כרגע אני מתחילה לעשות שירות לאומי בלשכת הרווחה... אז לא יהיה לי כ"כ הרבה זמן לשפר בגרויות.. דבר יחיד שאני אוכל זה לעשות, פסיכומטרי.. אז השאלה שלי היא-האם ניתן להתקבל למכללה לעבודה סוציאלית עם ממוצע כזה..? נגיד על תנאי או משהו.. בעיקר במכללת אשקלון... בתודה מראש...

nightingale

New member
למה שלא תתקשרי למכללה או לכל

מוסד לימודי אחר ותבררי מהם תנאי הקבלה שלהם?! נראה לי שכך תוכלי לקבל מידע הרבה יותר אמין ומדויק. בהצלחה!

עץ ועצה

New member
עד כמה שאני יודעת

אבל מאוד יכול להיות שזה השתנה מאז שאני למדתי, באשקלון יחסית קל יותר להתקבל ובאופן כללי מתייחסים יותר לפסיכומטרי מאשר לבגרויות. ממליצה לך לקחת המלצה ממנהלת הרווחה בה את משרתת ולהוסיף לטפסי הקבלה, אולי זה יעזור…

תשובה....

במכללת אשקלון( על פי התנאי הכתוב ) הם מבקשים ממוצע ציונים 88 ופסיכומטרי 580 אני התקבלתי לשם עם ממוצע 87 ופסיכומטרי 528 יום טוב, ובהצלחה.

לובנא

New member
הממוצע שלך מאוד רחוק מהחתך של

המקצוע ולא מקבלים על תנאי כשההפרש כל כך גדול זה דבר ראשון דבר שני כנראה שאת לא מבינה את ענין קבלה על תנאי זה לא שאת מתקבלת ואחרי זה משפרת זה למשל אם רמת אמי"ר אצלך פחות מהממוצע בהפרש קטן או משהו כזה או שאת מתחת לגיל הקבלה אבל זה לא שאת מתקבלת כשאת לא עומדת בממוצע החוג שאת נרשמת אליו אני מצטערת על מה שאני אומרת אבל פשוט אני לא רוצה שתסמכי על אשליה או סתם דיעה וזה לא יהיה תשפרי בגרות כי לדעתי בכל המקומות יש תנאי גיל בעו"ס ותעשי פסיכומטרי עד שתגיעי לגיל הדרוש אני מקווה שהכל ילך לך כמו שאת תרצי

למעלה