שאלהההההה

dani 182

New member
שאלהההההה

מישהי יודעת עם לדאגי השווה והחמוד ממקפלי יש סולו באיזה שיר? שמישהי תענה לי פליז תודה

5cihh

New member
כן

בבילד מי אפ באטרקאפ הוא שר את הפזמון האחרון וזה הקטע הכי יפה אם תשאלי אותי- יש לו קול מדהים וזה כזה יפה איך הוא עושה "מור דן אאאאאניוואן דארלינג" ות'יאאא איייאיאיאאההה בסוף..מוכשר. הסיבה שהוא לא שר יותר מזה זה בגלל שהוא לא אוהב את הקול שלו..באסה. בדיסק הוא לא שר סולו אבל אפשר לשמוע אותו בליווי בכמה שירים והדבר היחידי שממש שומעים ממנו בדיסק זה שהוא אומר BUT U R בסרפר בייב...בקטע שכל אחד אומר (חוץ מהארי..הארי מדבר בדיסק קצת לפחות
) אז דאגי אומר רביעיייי

SurfeR Babe

New member
וגם ממש שומעים אותו טוב באובייסלי

ב"גוד אינף פור הר" נסו לשמוע

M o T e K 16

New member
וגם...

יש קטע שטום שר coz i'm not ואז דאגי שר coz i'm not וטום ממשיך good enough for her... ובתור אחת שלא שמעה את הדיסק.... הארי מדבר שם!??!?!

5cihh

New member
חחחח אממ..

ווי שניה יש תאנדרבירדס בMTה..דקה

5cihh

New member
גאד

מושלמים ולפני סה היה אובייסליי טוב אניוואי..לא מדברררר מדבר אבל חח בסרפר בייב הוא עושה אה וואן אה טו אה וואן טו טרי פור חח ובגט אובר יו הוא אומר אמייזינג בסוף..חחח זה קורע כזה נגמר השיר ואז בסוף הוא אומר בציניות ואדישות כסה "אמיזינג." ואז יש כזה בום קטן סהוו..נראה לי שבהקלטה של גט אובר יו הוא גם שר כי אין שם יותר מדי תופים

M o T e K 16

New member
חחחח אמממ...

אני מסרבת לשמוע את הדיסק עד שיהיה לי אותו אז אין לי מושג על מה את מדברת (בסרפר בייב) אבל בגט אוב ריו אני תכף אשמע והיה טאנדרבירדס בMTV הרגיל או היטס?!?!

למעלה