שאלהההה דחופפפפה==]]

NOAM THE DIVA

New member
שאלהההה דחופפפפה==]]../images/Emo8.gif

מישהווו יוודעע בןן כמה ג'נסן אקלססס ההורסס?!? ובאיזה תאריך הוא נוללדד??! ועם הואא נשואיי או שיש לו חברהה ?!?

Batelg

New member
תשובה

ג'נסן בן 28 והוא נולד ב 1.3.1978 הוא לא נשוי.. ונראה לי שהוא יוצא עם משהי אבל שכחתי את שמה! ואת מוזמנת לקומונה של ג'נסן (המספר בחתימה שלי)!

NOAM THE DIVA

New member
ג'נסן אקלסס..

ג'נסן אקללסס פשוטט הווורסססססססססססס אחחח אחחח פשוטט באא לבכוותת.. תגידי הוא יוצאא עםם בלונדיתתתת שיש לה יופיי שלל רוסיהה קצתתת?!?!

NOAM THE DIVA

New member
מאמיי אניי חדשהה בכוול הסיפורר הזה.

מאמיי אניי חדשהה בכוולל הסיפורר הזה אני לא יודעתתת איךך להיכנסס וזהה אתת יכוללה בבקשה פשוט לישלוחח ליי את האתרר מאמייי ?!

הוו איזה פרסום..../images/Emo3.gif

בתאלוש אני לא מאמינה שאת לא מעודכנת..מזמן הם נפרדו..הוא וטניה..
הוא רווק מבוקש! לא לטעות..

חחחח כי יש לי מקורות ../images/Emo3.gif

אממ כי בפורומים וכאלה אומרים דברים כאלה אנשים ששומעים את זה מהאנשים שקרובים אליו..אז זה אמין..כרגע הוא רווק... אבל בתכלס אני החברה הרשמית שלו..

מאמי36

New member
למה???....

את חושבת שתוכלי להיות איתו????...חחחחח ממש זה יהיה מצחיק ותשובה לשאלה שלך הוא בן 27 עוד מעט 28

NOAM THE DIVA

New member
חחח.. למה נראההה ללךך..

חחח.. למה נראה לךך חמוודהה כוולהה סקרנותת זהה הכוולל מותק!!!!!

NOAM THE DIVA

New member
למאמי36!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חמוודהה זהה שהואא כוסוןן זהה משהוו אחחדד!! אבלל אויישש כילו מהה שאלתיי בןן כמהה הבנאדםם כברר החלטתת שאניי חוושבת שאני יכולה להיוותת איתוו בובההה זהוו שאני לא~! מאמיי זהה שאניי אוהבתתת אותו בתוור שחקןן בוביי זה לא אומרר שאניי חוושבבתת שאני יכוולה להיותת איתו ,אתת המחשבוותת אלהה יכוליםם לחשווב רקק מושפעוותת מתווקהה! כולה סקרנותתת לדעתת בןן כמהה היפיוףף הזהה חומד!!!!!

מאמי36

New member
אוקי תרגעי.......

כודם כל לא התכוונתי לפגוע...... אם פגעתי אז סליחה!!! כאילו מה כבר אמרתי אפשר לחשוב..

למעלה