שאלהההה

בורדל1

New member
שאלהההה

נגמרה העונה ה7 ביס??? לאן נעלם הפרק האחרון! למה אין שידורים חוזרים! מה יש להם?!

adii1201

New member
לא נגמרה

הם בהפסקה עד 15.5. שבוע שעבר לא היה פרק כי לא היה להם פרק לשדר בגלל פגרה בארה"ב, יום ראשון הקרוב (כלומר מחר) זה ערב חג, יום ראשון אח"כ זה ערב יום השואה ויום ראשון אח"כ זה ערב יום הזיכרון. אחרי כל אלה יחזרו השידורים לתקן כשהם כבר ישדרו ברצף כיוון שב-15.5 כבר משודר פרק הסיום של העונה בארה"ב.

snavgm

New member
מה!!??? פגרה עד ה-15.5? מטורף!!!

מה קשור יום השואה? יום הזיכרון? ערב חג? לא מגיע לנו פרק? בשביל מה משלמים אגרה (ענקית!!) ל YES? מ ע צ ב ן !!!! ואגב- בארה"ב צפויות פגרות או שכעת רצוף עד הסוף?

adii1201

New member
מה קרה לך../images/Emo12.gif

בערב חג (כלומר היום בערב) אין להם רייטינג, אף אחד לא רואה טלוויזיה, אין להם מה לשדר. בערב יום השואה ובערב יום הזיכרון בחיים אבל בחיים לא משדרים תכנים בידוריים. הם תמיד שמים (ולא רק יס אגב) סרטים או סדרות או תוכניות דוקו על אותו יום (כלומר יום השואה או יום הזיכרון). דספרט לא הסדרה היחידה שהתבטלה, כל מה שיש באותם ימים מבוטל. חוצמזה, אני לא חושבת שמישהו ביום הזה ימצא שזה ראוי ונכון לשבת לראות עקרות בית נואשות

snavgm

New member
את צודקת.. רק נשבר לי מכל הפגרות השנה!

גם בארה"ב וגם פה. פגרות ארוכות מדי!! אגב - בארה"ב צפויות עוד פגרות..?

adii1201

New member
טוב אבל מה זה מפריע לך הפגרות כאן?../images/Emo6.gif

את מימלא לא רואה
לא, אנחנו ברצף מעכשיו עד 15.5

snavgm

New member
אני מקליטה בMAX לחברה שלי והיא מבואסת רצח!

אני רואה בקצב אמריקאי = אבל היא חייבת תרגום - ויש לה HOT , מסכנה.. אז אני מקליטה לה בYES MAX שלי והיא רואה בקצב הישראלי. זה למה הפגרות מבאסות!

adii1201

New member
לא נורא, שיסבלו גם הם קצת, מה קרה?!

האמת אבל שאם הם היו מתחילים טיפה באיחור את זה, זה לא היה כזה נורא, הם היו חוסכים 2 הפסקות בסה"כ. אבל ערב יום השואה, ערב יום הזיכרון והיום בערב, וול אי אפשר היה לעשות כלום...

snavgm

New member
הם סבלו פחות מאיתנו...

אבל תכלס- הפגרות הורגות את המומנטום של הסידרה.. אתה מחכה ..ובום! פגרה 4 שבועות.. די כבר שוכחים מה היה.. מי היה..למה היה.. מי נגד מי..וכו'.

adii1201

New member
נו אז לא ייקרה כלום מקצת פגרות../images/Emo11.gif

או שזה משאיר אותך יותר במתח, תלוי איך את מסתכלת על זה

snavgm

New member
../images/Emo140.gifאיזה חיובית את..../images/Emo6.gif

אני עדיין שונאת את הפגרות ושוקלת להתאפק ולראות ברצף בסוף העונה..! (כאילו שאצליח.. אני אפילו ספויילר אחד לא מצליחה לעמוד בפיתוי.. חלשת אופי שכמותי!)

adii1201

New member
אני אכן חיובית../images/Emo152.gif

חוצמזה שזה נכון, אני יש לי מוח פורה
אני רואה סצנה ומתחילה ישר להריץ מה יכול לקרות בראש
זה רע. זו תופעה רעה מאוד! בגלל זה כבר יש לי הרבה יותר מדי פאנפיקים
ועוד הרבה יותר מדי כאלה שכתבתי בראש
וכמובן שתמיד אני מתאכזבת
אז מה זה עושה בעצם? גורם לי לרצות לראות את הפרק ומשאיר אותי במתח

למעלה