שאלהההה!!!

שאלהההה!!!

מה יותר עדיף.. פנסיון על סוס או לקנות סוס? תעזרו לי!! בבקשה..

טוי בוי

New member
כל אחד ודעתו וזמנו וכספו ורצונו

לקננות סוס זה יותר השקעה (כספית, ידע, רכיבה, זמן...) חצי פנסיון זה פחות.... אני אישת היתי לוקחת חצי כי בנתיים אין לי כוח לכל הבילבולי מוח בקניית סוס שיתאים לי ורצונות שלי ומקצענות שלי וסוס שיקדם אותי ולא היה חזק מידי או קל מידי שהיה בשבילי...ועד שמוצאים כזה אחד...ואו... אני היה לוקחת חצי..

../images/Emo60.gif

אבל מצאתי כבר סוס.. בערך.. ואמא שלי מסכימה ויש לי איפה לשים אותו כי אני גרה במושב אבל ואמא שלי אמרה שעדיף לקנות סוס עכשיו.. פנסיון יוצא הרבה יותר יקר.. כאילו.. לא הרבה.. פנסיון יוצא יותר יקר.. אז אמא שלי אמרה שנדבר מחר עם אבא שלי (כי הוא חוזר מחו"ל לחופש מהעבודה..) ונראה מה הוא יגיד.. ואם קונים אז יש לי לבחירה או סוס מדהייייייים! שסיפרתי עליו או סוסה ממש יפה.. היא מסוג אנובר (איך שלא כותבים...) חומה בהירה 1.80 בערך ויש לה צעד כל כך מושלם!! אז אנ'לא יודעת מה לעשות.. ופנסיון אם אני עושה אז אני עושה או על הסוסה או על קרן המלכה מס'2 שלי!

וגם!

היום רכבו עליה בשיעור של המתנדבים והיא קפצה מטר עם ליאון.. מזה יפה.. והיא כל כך מושלמת אבל השני יותר!! גם קרן גם שלוק וגם שני החדשים (שאין להם שמות) מושלמיייייייים!! כוווווולם!

מי קפצה מטר עם ליאון???

הסוסה האנוברית?! או קרן? ומה ליאון אמר על הסוסים החדשים שלכם?

פחחחח...

לאון בכלל לא נכנס לאורווה אצלינו.. הוא רק בא להדריך והולך... והוא קפץ עם האנוברית מטר! הויא פשוט מושלמת! היא קופצת ממש יפה...

טחחח אצלנו הוא יושב בחווה עד

איזה 12 בלילה שהוא בא אלינו.. שזה איזה 4 פעמים בשבוע.. ותגידי.. הוא התלהב ממנה?

ממממממממממממ.... לא פשוט השנה

הוא מדריך פחות משנה שעברה הוא בא רק שלישי וחמישי, ו.. נראה לי שהוא אהב אותה.. למה את כל כך מתעניינת? אם מותר לשאול..

סתם.. אל תדאגי אני בכלל

לא רצינית או משהו כזה.. כאילו אני בשום דבר שבעולם לא יחליף את הסוס שלי!!!!!!!!!!! אנחנו חברים טובייים!!!

לא מדוייק.. בעיקרון

אם את מחפשת לקנות סוס אז את אומרת למאמן/מדריך שלך והוא מחפש לך.. עכשיו שאני אמרתי לו שאני רוצה לקנות סוס הוא ישר אמר לי על איזה סוס.. ואם המאמן/ מדריך שלך מכיר אותך ואת הרכיבה שלך הוא ידע בקלות למצוא לך סוס.. אני בדקתי כולה 2 סוסים ולקחתי את מה שנראה לי יותר טוב וכמובן את הסוס שהמאמן שלי המליץ לי יותר ואמר לי שיש לו יותר פוטנציאל...

למעלה