שאלהההה

sapir b1

New member
שאלהההה

אנשים מישהו יודע אולי אם ישנם תיכנונים של גריין דיי לבקר בארצנו?<! כל היודע נא לומר לי בבקשה כי ממה שאני קוראת הסיבוב הופעות הבא שלהם הוא בארצות הברית בלבד! מי יודע ואולי המזל שלנו ישחק הפעם! חחח

healing drug

New member
לא נראה לי שיש להם תכנונים ....../images/Emo46.gif

בזמן הקרוב הם בטח לא יבואו לארץ, וגם לא נראה לי שיש להם תכנונים לבוא לארץ
אבל אולי באיזה שהוא יום בעתיד הרחוק מאוד הם יבואו לפה....

sapir b1

New member
תודה....

תודה... טוב אני יכולה להבין בארץ לצערנו לא ממש מכירים אותם רק בתקופה אחרונה עם הדיסק החדש שעשה הרבה רעש חוץ מזה כל השנם שעברו רק מספר להיטים שלהם "חילחלו" לראש הישראלי וחבל. אני לא יודעת אם זה שבארץ אטומים למוזיקה מסוג של פאנק רוק או שפשוט אין מספיק דיבורים עלהם. כי לפחות בסביבת מקום שלי אנשים מעטים שומעים רוק (כל סוג של רוק) והשאר פשוט נמנעים ומיחסים ת'מוזיקה הזאת לפריקים או איך שלא קוראים לזה. בכלל כל ההיסטוריה של גריין דיי אני לא חושבת שהם חשבו להגיע לארץ .כל כך באסה לנו ........................

BlueBeIl

New member
זה לא קשור....

עוד בימי 94 העליזים גרין דיי חלחלו ועוד איך לרדיו, חרשו על הסינגלים של דוקי... ובשנים האלה המון אמנים באו לארץ (גם כאלה הרבה פחות פופולריים) אבל גרין דיי לא. כנראה שהם פשוט לא מעוניינים... אז עכשיו אני בכלל לא רואה סיבה שהם יגיעו בקרוב.

sapir b1

New member
חבל....

טוב לא משנה בואו לא נבכה על דברים שכאלו. טוב אז ככה בא לי להמליץ על אתר של הלהקה שבטח יש כבר כמה שמכירים אותו אבל לאילו שלא, אתר של גריין דיי נהדר שבו ישנם דיווחים חמים על הלהקה ועוד מיני אטרקציות מדליקות,גלריות יפיפיות,מוזיקה קליפים ועוד כל מיני דברים ישנים שקצת קשה למצוא. אתר ממולץ בחום שווה הצצה :) http://www.greendayauthority.com/punk.php

GREEN GAY GIRL

New member
אתר פצצה!!!

אני גולשת כל יום באתר הזה אתר ממש מומלץ!! זה אתר פשוט מעולה להתעדכן בכל הקשור ללהקה!! <מומלץ בחום>

למעלה