שאלההה! האם יש דיוידי של הסדרה? אבל דיוידי של העונה השנייה...?
F f10 New member 29/6/05 #4 יואו אני מת על איסלנדים ועל הולנדים. ועל גרמנים. ועל אנשים מסקנדינביה. אתה באמת איסלנדי
F f10 New member 30/6/05 #13 ../images/Emo12.gif נולדת בהולנד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני סוגד לך את מהגזע העליון (אוי ואבוי - זה נשמע מוזר) הולנדיות הן כאלה פצצות
../images/Emo12.gif נולדת בהולנד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני סוגד לך את מהגזע העליון (אוי ואבוי - זה נשמע מוזר) הולנדיות הן כאלה פצצות
א איימיס New member 30/6/05 #17 וואוו וואוו וואוו!!! לא אמרתי שנולדתי שם... כולנו נראים כמו הולנדים וחלק מהמשפחה שלי כן נולדה שם אבל אני לא...
וואוו וואוו וואוו!!! לא אמרתי שנולדתי שם... כולנו נראים כמו הולנדים וחלק מהמשפחה שלי כן נולדה שם אבל אני לא...
F f10 New member 30/6/05 #19 אהה טוב לא נורא. אני עדיין סוגד לך את הולנדית. ועדיין - למה קוראים לך עמית
א איימיס New member 30/6/05 #30 למה קוראים לי ככה../images/Emo35.gif ככה ההורים שלי החליטו, חשבו שזה שם יפה [ ] אתה שואל את זה בגלל שאמור להיות לי שם הולנדי...?
למה קוראים לי ככה../images/Emo35.gif ככה ההורים שלי החליטו, חשבו שזה שם יפה [ ] אתה שואל את זה בגלל שאמור להיות לי שם הולנדי...?
F f10 New member 1/7/05 #44 שמות יפים לין זה שם חצי ישראלי חצי לא ניקול זה סתם שם יפה (ולא ישראלי ממש)
א ארץ השמש New member 30/6/05 #34 גם לי יש משפחה בהולנד אני מתה על הארץ הזאת, מדהימה ביופיה ואנשים ממש נחמדים (בניגוד לשאר האירופאים..שלא תמיד נחמדים). מאיפה המשפחה שלך ? מאסטלווין ?
גם לי יש משפחה בהולנד אני מתה על הארץ הזאת, מדהימה ביופיה ואנשים ממש נחמדים (בניגוד לשאר האירופאים..שלא תמיד נחמדים). מאיפה המשפחה שלך ? מאסטלווין ?
א ארץ השמש New member 30/6/05 #41 חחחח מבינה למה את לא זוכרת השמות ההולנדים, זה משהו..... קשים לביטוי.