שאלההה! האם יש דיוידי של הסדרה?

f10

New member
אתה יודע לדבר

את השפה שמדברים שם
(לא יודע איך קוראים לה. סלח לי.)

f10

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תגיד, יש שם בריכות גייזרים כאלה, כמו בפינלנד

f10

New member
הלוואי שהיה את זה בארץ

בכלל, הלוואי שבארץ היה את מזג האוויר שיש בארצות סקנדינביה

f10

New member
קר זה כיף../images/Emo70.gif אני מת על חורף../images/Emo70.gif

איימיס

New member
מממ...

לדעתי המזג אויר בארץ הרבה יותר טוב מארצות אירופה. זה נכון שהאויר שם הרבה יותר נעים וצלול ופה יבש אבל נגיד בהולנד תמיד יש עננים ורק אם יש 15 מעלות בחוץ כולם משתוללים ברחובות מרוב שמחה שמספיק חם ונעים להם. בשביל תיירים שבאים לישראל מאירופה, אילת למשל, זה אטרקציה אדירה. טוב קצת חפרתי
וסטיתי מנושא אבל הנקודה שלי היא שלפחות לדעתי, למרות שיפה שם ונעים שם, המזג האויר בארץ יותר כייפי- אני אישית הרבה יותר מעדיפה קיץ
על חורף

f10

New member
הייתי בהולנד

וסעוד המון מדינות באירופה, וכל כך אהבתי שם את מזג האוויר. זה לא שאני סתם אומר שאני מעדיף את מזג האוויר באירופה, ואף פעם לא הייתי שם (אם כי באיסלנד לא הייתי, אבל אני מעדיף קור על חום. ע"ע ההודעה שלי למטה) ובכל מקרה: את הולנדית
אני סוגד לך

f10

New member
עדיין

אם צריך לבחור בין ממש חם לממש קר (וכן, אנימודע לזה שבאיסלנד השמש לא זורחת 4 חודשים בשנה) - אני מעדיף ממש קר.

נ"ש-צכה עזרה^^

אממ,אני צריכה מידע בעברית על אדם ברודי ובנג'אמין מקאנזי. לא מצאתי במאמרים ובטאגליינס כלום,וקישורים אין. אממ,אם מישהנו יכול לעזור לי,לא צריך ממש להרחיב,רק מה התאריך לידה שלהם,איפה הם נולדו,במה הם שיחקו עד היום ואיך ומי גילה אותם^^. אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נהדר

f10

New member
בן בן 27. ואני לא יודע עליו הרבה

יותר מזה. אבל מיכל יודעת - היא הולכת להתחתן איתו (אגב, מיכל,
תהיו מאושרים ובריאים תמיד.)

אישית אני לא אוהב שמבוגרים משחקים

צעירים... האמת שנא הייתי קטן וראיתי את כל הסדרות האלה כמו בוורלי וסטייל האוסי תמיד האמנתי שבגיל 18 בתיכון אני אראה כמוהן ואשמע כמוהם...

mikmik000

New member
מממ.. אני לא רוצה להציק אבל..

כשאתה רושם מיכל, אתה יכול לרשום בסוגריים למי אתה מתכוון? =\ זה ממש מבלבל.. כיאילו, אני יודעת שאתה מתכוון לארץ השמש אבל עדיין.. =\ תודהה..!

Tinty

New member
ברור שהוא מתכוון ל"ארץ השמש".

את רוצה להלחם עם איילה על הזכיון להיות הבעל של אוליביה ווילד.

f10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה טוב

mikmik000

New member
../images/Emo6.gif דווקא לא הייתי מתנגדת ליהיות..

בעלה...
חחח.. סתם סתם..
ד"א.. אני יודעת שאני לא קשורה אבל איזה כיףףף! הזמנתי את הכרטיס טלויזיה והוא צריך להגיע עוד יומיים-שלושה!
[סתם הייתי חייבת להוציא את זה.
]

למעלה