שאלההה איפה אפשר לעשות עגיל באף בראשון עם מוכרות מעל גיל 14!!!!!!!!! למשל טורקיז בקניון
K keren007 New member 15/1/05 #1 שאלההה איפה אפשר לעשות עגיל באף בראשון עם מוכרות מעל גיל 14!!!!!!!!! למשל טורקיז בקניון
N n i g h t vampire New member 15/1/05 #2 מבחינה רפואית עדיף לחורר את האף עם מחט [אני לא אכנס לזה] יש בקניון רוטשילד למעלה או בוומפייר טאטו
C cobainos New member 15/1/05 #3 נראה לי שבמונסטון בשקם...וגם בסטודיו מורנו בפסז' חיים...אני זוכר שהעובדים שם מבוגרים ומבחינת הגיינה ורפואית ובלה בלה וומפייר טאטו הכי מומלץ
נראה לי שבמונסטון בשקם...וגם בסטודיו מורנו בפסז' חיים...אני זוכר שהעובדים שם מבוגרים ומבחינת הגיינה ורפואית ובלה בלה וומפייר טאטו הכי מומלץ
C cobainos New member 16/1/05 #6 בית צרפתי....בהרצל מול תחילת עולי הגרדום...מול המבנה העגול עם החלונות השקופים. וזה עם מחט
T Tears Of The Dragon New member 16/1/05 #7 זה מאוד תלוי את רוצה להיות קמצנית ולעשות ב-10 שקל עם אקדח!? - לא שווה לך תעשי בבניין צרפתי, בטאטו ואמפייר [איזה פרסום אני עושה לו..חח] ז'ק המחורר יעשה לך עגיל באף עם מחט, לא יודעת כמה עולה, אבל שווה!
זה מאוד תלוי את רוצה להיות קמצנית ולעשות ב-10 שקל עם אקדח!? - לא שווה לך תעשי בבניין צרפתי, בטאטו ואמפייר [איזה פרסום אני עושה לו..חח] ז'ק המחורר יעשה לך עגיל באף עם מחט, לא יודעת כמה עולה, אבל שווה!