שאלההה

pcp1

New member
שאלההה

תגידו האם יש בימים אלה כוכב בוהק במיוחד יענו ממש ממש חזק מופיע בסביבות השעה 18:00-19:00 בערך בשעות האלה בכיוון מערב דרום מערב יש לציין שבשעה 8:15 לא ראיתי אותה באזור ולא הגיוני שהוא יעלם תוך זמן קצר מה שכן אני עוקב אחריי זה כבר 3 ימים וכל יום זה הופיע ככה שאני מניח שזה כוכב

Gilliana

New member
אכן יש - נוגה

מחזה יפהפה, בפרט בתנאי ראות טובה וכאשר אין כלל עננים. אני מניחה שלא ראית אותו בשעה שציינת משום שכבות עננים גבוהות שהסתירו אותו מעיניך.

pcp1

New member
לא היו כלל עננים

יכול להיות שבאזור מגוריך היו עננים אני מבטיח לצלם מחר ולעלות במידה שזה אכן כוכב או שזה יהיה שם מחר הצבע שלו צהוב חזק מאוד מאוד בייחס לכוכבים

ירדן121

New member
כןן זה כוכב נוגה גמאני רואה אותו

הוא ממש חזק בשעות הערב.. ויותר בוהק משאר הכוכבים ......הוא גם ממש ניראה ענקק... זה יפהפההההה...... (-:

pcp1

New member
בכל זאת רוב הכוכבים ניראים למשך

שעות אם לא כל הלילה

pcp1

New member
זום לנוגה ככל הנראה

התמונה מראה את נוגה לפי מה שאתם אומרים זהו הכוכב הבוהק ביותר עשיתי הרבה זום ככה שזה לא בצבע שהוא ניראה בעין האנושית

pcp1

New member
קנון אני לא זוכר תדגם

לא משהו רציני במיוחד עלתה 1500 אם אני לא טועה יש לה פשוט זום חביב ואפשרות לחידוד טוב של התמונה אני יבדוק תדדם ירשום מחר המצלמה כבר לא אצלי

כריסטין

New member
אחלה , וזו תמונה של ונוס מגוגל..

ונוס באמת בולט בשמיים ומאיר באור בוהק , אבל יש עוד כוכב שנמצא בצד צפון גם זוהר בשמיים , מי יודע איזה כוכב הוא?

pcp1

New member
בקשר לתמונה

הייתי מתתת שתיהיה לי מצלמה שתביא תמונות כאלה חח רק בסרטים

כריסטין

New member
כוכב נוגה

כן זהו הכוכב עליו דיברת ,נוגה נמצא לא רחוק מהשמש , ניתן להבחין בו מוקדם בבוקר קצת לפני הזריחה, או בערב אחרי השקיעה בהתאם למיקומו יחסית לקו המחבר את כדור הארץ והשמש. נוגה הוא הכוכב הבוהק והזוהר שנצפה מכדור הארץ ולפעמים אפשר להבחין בו באמצע היום .

Gilliana

New member
נוגה שוקעת בסביבות השעה 8 בערב

ממש כשם שהשמש והירח שוקעים, כפי שכריסטין ציינה - עקב סיבוב כדור הארץ.

pcp1

New member
עכשיו זה מסביר הכל סוף סוף תודה רבה

לכם במיוחד למה שציינת Gilliana שנוגה שוקעת ב8 בערב כי באמת לא ראיתי אותה בשעות האלה דבר שניראה לי מוזר

למעלה