שאלההה

nogii

New member
שאלההה

אני מחפשת לראות איזה קטע שהיה פעם באקזיט מישהו ייודע איך אני יכולה להשיג את זה??

nogii

New member
בבקשהה תמצאו ליי

אני מחפשת את הקטע ששידרו על הפרומת של גולדסטאר שנפסלה לשידור מישהו יכול למצוא לי? פליזזזזזזזזז

את מוכנה לא להציף את הפורום../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ת-ש-ר-ש-ר-י ואם אין לאן תנצל"שי

nogii

New member
מה את רוצה??

יואוו מישהו יכול למצוא לי את זההה????? ומה את רציתת???.

היא פשוט הסבירה לך שלא../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

כל הודעה שלך צריכה להיות שירשור חדש!! פתחת שירשור אחד אז תכתבי בו את ההודעות כי את סתם מציפה את הפורום עכשיו שאת מגיבה לי אל תפתחי הודעה חדשה פשוט תגיבי פה זה הכל...לא צריך לפתוח 10 הודעות!!!

nogii

New member
חחח אוקיי אבל עוד שאלה ???

אני מזה מצטערת לא ידעתי
חחח עכשי מישהו יכול למצוא לי את זה? אמרו לי שהזמינו כמה אנשים שהשתתפו בפרסומת של גולדסטאר (הפרסומת שהאישה שרה אין לך לב ולי זה כואב וארז מראים את הגברים ואומרים תגיד תודה שאתה גבר ותשתה משהו..) להתארח בתכנית בגלל שהפרסומת נפסלה לשידור בגלל שהיא שוביניסטית מישהו יכול למצוא לי את הקטע הזה???.??

רשמתי לך... תכנסי לאתר של אקזיט

ואולי בפפארצ'י יש שמה את התוכניות תרשמי תאריך\מנחה ותמצאי את זה שמה....

nogii

New member
רגעעע

רגע אבל מישהו יודע על מה אני מדברת??? למה אני לא יודעת תאריך או משהו כזה אז מישהו שיודע שישרשום לי את הפרטים על זהההה

nogii

New member
אוףףף תשמעו

לאאא אבל אף אחד לא זוכר? פשוט אני חייבת לראות את זה!! איזה ייאוששש אוףף כפרה עלייכם אם אתם רואים קבוע אקזיט אף אחד לא זוכר??

nogii

New member
בטעותתת חחח אני חייבת

לראות את הקטע שמראינים איזה ג'ינג'י ואולי עוד כמה שהישתתפו בפרסומת שפסלו לשידור של גולדסטאר אז מישהו יודע??

nogii

New member
איזה רעים

אני בטוחה ב100% שיש כאן מישהו שייודע על מה אני מדברת וזה ממש חשוב לי אז תחפשו לי בבקשהההההההה

תחפשי לעצמך../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את יכולה להכנס לפפרצי בדיוק כמונו וההבדל זה שאת יודעת מה את מחפשת ואנחנו לא וזה גם בשבילך ואנחנו לא חייבים לך כלום תזיזי את התחת ותמצאי לעצמך!

nogii

New member
אוקיי תירגעוו

למה כולכם שונאים אותי מה עשיתי רע??????????????????????????????????????????????????????????????????.

למעלה