כן, יש להם קטע כזה
למרות שהם היו בסדר איתי. הם מכירים אותי יחסית טוב... פשוט אין להם יותר מדי סבלנות לכל אחד שנכנס וסתם מסתקרן - תביט על זה מנקודת מבט של בעל חנות ולא של לקוח, אפילו שמבחינת ההגיון הם כן אמורים לעודד את הלקוחות כדי שיקנו מהם דברים. מה שיפה שם שזה שחלק מהמוצרים פרוסים יפה מבעד לזכוכית. אבל בחלק מהמוצרים הם די יקרים כמו שכבר ציינתי - יש בעיית איכות. אני למשל לא הייתי קונה שם Invisible Deck לדוגמה - הם נתנו לי לבדוק כמה חפיסות שם, ובכולן הפריסה לא הייתה טובה. אם כבר, אז מומלץ להזמין קסמים מאיכות טובה מהספקים בארץ כמו אופיר לב ואתר שפן. אני יודע שהם גם מייבאים מוצרים של Ellusionist. יש גם את קונץ' שמחזיק אצלו סטודיו וגם משם אפשר להזמין מוצרים. מה שאותי הפתיע בכל מקרה, בקשר לחנות של דיקו זה שהיא ממוקמת יחסית מקום מרכזי באלנבי, ואני זוכר את החנות של ירון סברין, 'קוסמוס' - הם פתחו חנות חדשה בבוגרשוב אבל סגרו אותה אחרי זמן קצר עקב דמי שכירות גבוהים. ביקרתי שם פעם אחת - הייתה להם חנות יפה. עכשיו הם נמצאים ברחוב אילת בתוך איזה כוך. אין לי מושג איך דיקו מחזיק את החנות שלו בהקשר הזה. הוא תמיד טען שבגלל התוכנית של אורי גלר, אז כולם צבאו על החנות ורצו לקנות קסמים "כמו של גלר". הבנתי שאין מאחורי טענה זו דבר וחצי דבר, אלא סתם ניסיון לקידום מכירות. בכל אופן, אני יודע שיש אנשים שממש לא אוהבים את דיקו בלשון המעטה כמו נמרוד הראל למשל ועוד כמה. לי אישית אין בעיה - בסה"כ קניתי שם קצת סחורה (בעיקר קלטות, כי הם לא מחזיקים ספרים ו/או DVD-ים) ואני לא מתנגד לבקר שם מדי פעם.