שאלההה

yael1251

New member
שאלההה

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה ואשמח מאוד אם תענו לי עליה מישהו יודע היכן חנות הקסמים ברחוב אלנבי? היא חנות מפורסמת והראו אותה אפילו פעם בטלוויזיה תודה לכולם

ll191

New member
אלנבי 138

יכולת לחפש בגוגל ולמצוא את זה בשניה...

yael1251

New member
תודה רבהה

ועוד שאלה למי שכבר ביקר בחנות..אז איך היא? מה המחירים בערך? האם כדאי לבקר בה?

ofer976

New member
הם מאוד יקרנים!

יש אצלם קסם שראיתי אותו ב'מלך הצעצועים' שעלה ב-12 שקל ובדיוק אותו קסם הם מוכרים ב-40. הם די מאוד יקרים..לא הייתי מציאה לקנות שם!

LiranTheWizard

New member
בנוסף, איכותם של לק מהמוצרים

ירודה. מדובר בגימור ירוד בחלק מהדברים. הייתי משקיע קצת יותר ומקבל מוצר באיכות גבוהה יותר. אני קניתי שם בעיקר קלטות וידאו. היו שם מס' קלטות טובות. חוץ מזה, אין צורך לבקר שם כ"כ.

homerJsimpson

New member
היחס שלהם ללקוחות הוא לא בשמיים

הם לא האנשים הכי סבלניים בעולם, הייתי אומר. עמדתי שם וניסיתי לברר ולראות מה יש להם במלאי. שאלתי וביקשתי, והוא הפנה אותי לאתר האינטרנט שלהם "כנס לאתר, ותחזור תקנה". אני שעה וחצי נסיעה משם, עם כל הכבוד. וכשהייתי שם וביררתי איזה דברים יש להם שקשורים לקלפים, צ'יקו אמר לי "קלפים זה התחום הכי שנוא עלי". טאקט ממנו והלאה. זה לא שסבלתי שם. בכל זאת, לראות עשרות חפיסות בייסיקל וטאלי הו פרוסות שמה זה בהחלט עושה טוב על הלב, אבל שישפרו קצת את היחס ללקוחות.

LiranTheWizard

New member
כן, יש להם קטע כזה

למרות שהם היו בסדר איתי. הם מכירים אותי יחסית טוב... פשוט אין להם יותר מדי סבלנות לכל אחד שנכנס וסתם מסתקרן - תביט על זה מנקודת מבט של בעל חנות ולא של לקוח, אפילו שמבחינת ההגיון הם כן אמורים לעודד את הלקוחות כדי שיקנו מהם דברים. מה שיפה שם שזה שחלק מהמוצרים פרוסים יפה מבעד לזכוכית. אבל בחלק מהמוצרים הם די יקרים כמו שכבר ציינתי - יש בעיית איכות. אני למשל לא הייתי קונה שם Invisible Deck לדוגמה - הם נתנו לי לבדוק כמה חפיסות שם, ובכולן הפריסה לא הייתה טובה. אם כבר, אז מומלץ להזמין קסמים מאיכות טובה מהספקים בארץ כמו אופיר לב ואתר שפן. אני יודע שהם גם מייבאים מוצרים של Ellusionist. יש גם את קונץ' שמחזיק אצלו סטודיו וגם משם אפשר להזמין מוצרים. מה שאותי הפתיע בכל מקרה, בקשר לחנות של דיקו זה שהיא ממוקמת יחסית מקום מרכזי באלנבי, ואני זוכר את החנות של ירון סברין, 'קוסמוס' - הם פתחו חנות חדשה בבוגרשוב אבל סגרו אותה אחרי זמן קצר עקב דמי שכירות גבוהים. ביקרתי שם פעם אחת - הייתה להם חנות יפה. עכשיו הם נמצאים ברחוב אילת בתוך איזה כוך. אין לי מושג איך דיקו מחזיק את החנות שלו בהקשר הזה. הוא תמיד טען שבגלל התוכנית של אורי גלר, אז כולם צבאו על החנות ורצו לקנות קסמים "כמו של גלר". הבנתי שאין מאחורי טענה זו דבר וחצי דבר, אלא סתם ניסיון לקידום מכירות. בכל אופן, אני יודע שיש אנשים שממש לא אוהבים את דיקו בלשון המעטה כמו נמרוד הראל למשל ועוד כמה. לי אישית אין בעיה - בסה"כ קניתי שם קצת סחורה (בעיקר קלטות, כי הם לא מחזיקים ספרים ו/או DVD-ים) ואני לא מתנגד לבקר שם מדי פעם.

homerJsimpson

New member
מספר דברים

לכל בעל עסק\חנות\חברה צריכה להיות שיא הסבלנות לגבי הלקוחות. חבל שהם לא מבינים את זה. וגם אני מסכים בקשר לאיכות של חלק המוצרים, גם היא לא בדיוק מרשימה. אבל בהחלט נחמד להסתובב שמה, למרות הכל. נ.ב, הוא המליץ לי שמה על קלטות של יואב שמלמד טריקים בקלפים. יש לך משהו מהן במקרה? מה דעתך עליהן?

LiranTheWizard

New member
אין לי אותה. יש לי קלטת מאוד ישנה

שפעם דיקו הוציא. יש שם מס' קסמים חביבים משולבים באמצע כל מיני קטעים עם אילוזיות שהוא מבצע. אם אתה מחפש משהו מקצועי בקלפים, אני מניח שלא תמצא את זה בקלטת של יואב. בשביל זה יש חומרים הרבה יותר רציניים בחו"ל. השאלה היא באיזו רמה אתה כרגע ואילו קסמים אתה יודע לבצע ורוצה ללמוד לבצע?

homerJsimpson

New member
הטריקים בקלפים שאני יודע הם-

nemesis, two card monte, three cards monte, chicago opener, revolver, do as i do, triumph, invisible palm, biddle trick, ultimate transpo, card thru window, ace shake,ambitious card, אלה העיקריים, ברוטינות שונות לפעמים. יש עוד כמה נחמדים אבל אני לא יודע את השמות שלהם, והם די self working tricks, ויש עוד כמה שאני בטח שכחתי עכשיו. אני רוצה ללמוד לבצע את כל מה שלא רשמתי פה :) העיקר שיהיו טריקים על חפיסה רגילה, והכי חשוב- טריקים שגורמים לאנשים להגיד "וואו". על איזה דיוידי\ספר מחו"ל אתה ממליץ?

ofer976

New member
נכון!

הם בדיוק אמרו לי את זה! ושנגעתי במשהו אז הוא אומר לי" אתה לא רואה את השלט? אסור לגעת" כאילו אני ישבור משהו... עזבו..אל תלכו לשם יותר!

homerJsimpson

New member
הוא לא מפחד שתשבור

הוא מפחד שתגלה את הסוד, ואני מבין אותו במאה אחוז במקרה הזה.

ofer976

New member
זה לא היה ממש ככה...

היו קסמים בתוך שקניות כאלה...ואז סובבית בישביל לראות מה הקסם, למה שאני יראה מה הסוד? משעמם לי בחיים..לא! אז הוא ישר התנפל..אז איך אני יראה מה הקסם? בעזרת טלפתיה?!

yael1251

New member
תודהה לכולםם

נ.ב ..אני מתעניינת בנושא הקסמים והייתי רוצה לדעת איפה אפשר ללמוד עליהם אבל את הדברים הטכנים,הפשוטים..לא קסמים מורכבים.. האם בחנות אפשר גם?

rain9

New member
יעללללללל

אוקיי אז ככה: זה יקר שמה את לא תוציאטי יותר מ50 שקלים על קלפים זהו

למעלה