שאלהה בבקשה

OoMEoO

New member
שאלהה בבקשה

קודם כל אני רוצה לכתוב שהתחלתי לראות את או סי בערוץ 10(אין לי יס) וזאת הסדרה הכי יפה שיש לדעתי! היא דיי מציאותית ופשוט מושכת כזאתת!! אני ממש נהנת לראות אותה ומתה על סת' וריאן.. על סת' יותר...חחח 2 שאלות 1.איך יכול להיות שכולם שם רק בכיתה י' בני 15-16 והם עושים דברים של בני 18? הם מתנהגים ממש כמו בני 18 לא 16!! זה ממש מוזר! 2. איזה פרק שודר בשבת שעברה בערוץ 10? איזה מספר פרק? כי ראיתי משו באינטרנט שבפרק 9 מריסה וריאן יתנשקו בפעם הראשונה.. הם לא התנשקו עד עכשיו? אני כמעט בטוחה שכן....

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ביום שבת בערוץ 10 שודר פרק 6 בעונה הראשונה. מריסה וריאן לא התנשקו לפני פרק 9. בפרק 5 הם כמעט התנשקו אבל אז סת' התקשר והפריע להם.

OoMEoO

New member
תודהה

תודה על קבלת הפנים... האמתי שאני לא נוהגת להיות חברה קבועה בפורומים של סדרות ולהגיב כל הזמן.. כי אני לא רוצה להיכנס לזה יותר מידי.. זאת אומרת לראות את הסדרה כן.. אבל אם גם אכתוב בפורום והכל אני אחשוב על זה ממש הרבה ואני לא רוצה להיכנס לזה.. אבל בכל מקרה תודה ובאמת מוזר שהם עוד לא התנשקו אני זכרתי שכן.. ואת צודקת נזכרתי עכשיו שהוא התקשר.. רציתי לדעת עוד משו.. מי בת הזוג של ריאן במציאות ובן כמה הוא?

עכשיו הוא בן 27

שהעונה הראשונה צולמה (מה שאת רואה כרגע בערוץ 10) הוא היה בן 24. לגבי בת הזוג, אני מניחה שאת מתכוונת עם מי בן (זה השם שלו דרך אגב) יוצא במציאות , אז כרגע הוא לא נמצא במערכת יחסים וממה שאני יודעת אין לו חברה. אדם ברודי לעומת זאת, יוצא כבר שנתיים וחצי עם ריצ'ל בילסון (סאמר בסדרה).

R i s a

New member
לשאלה הראשונה ../images/Emo26.gif

כאילו - רוב העלילה ממוקדת ברביעייה וריאן וסת' רודפים אחרי הבנות הפופולריות שיוצאות למסיבות של עשירים. לא כולם שם ככה, פשוט העלילה לא ממוקדת על אלו שככה. חוץ מזה רק בפרקים הראשונים יש את כל קטע המסיבות. אח"כ זה מפסיק - למשל בעונה השנייה, הם יצאו מקסימום להופעות בביית שופ שזה נורמאלי לגמריי לגיל הזה. יש גם את הכלבות כמו ג'ס. שהן בעיקר הולכות למסיבות, מתמסטלות ושוכבות עם כל מי שנראה טוב (אגב, בתחילת העונה הראשונה הוציאו את סאמר ממש שרמוטה
). יש גם את החנונים כמו אלו שבמועדון הקומיקס של סת', חוץ מלסת' וזאק אני בטוחה שלאף אחד אין חיי מין בריאים. ומריסה וסאמר הם ממוצעות. זאת אומרת, למריסה היה חבר ברוב התקופה בסדרה והפעם הראשונה שלה הייתה בגיל 16 שזה מילא. חוץ מזה את מריסה אף פעם לא ראינו מנסה להשכיב מישהו רק כי הוא יפה.

למעלה