שאלהה חשובה !

נילס ש

New member
שאלהה חשובה !

הבריטיות,השבדיות והאפרו אמריקאיות באמת נותנות שם !?!??! או שזאת סתם שמועה דפוקה שמי שטס לנאפה מזיין כל מה שזז !??!?!

yossibalali

New member
הן מזדיינות

אבל לא מסתכלות על ישראלים..... קשה קשה לזיין אם אתה ישראלי (תיירות.. ישראליות מזדיינות שם גם חח)

Tornado88

New member
אם אתה ישראלי עם לוק שבדי אז...

אתה תשיג שוודית עם לוק של ישראלית חחחחחחחח

הערות חשובות , כנס !

אם אתה יודע לגשת אליהן אז לא תהיה לך בעיה במיוחד אם יש לך לוק שבדי ..... הכי קלות שם זה השווצריות שיש אותן בשפע שם , אחריהן הבריטיות ואחריהן הסקנדינביות שאותן קצת יותר קשה להביא למיטה אבל מבחינת חירמונים וכאלה הן הכי כיפיות. אני גם יש לי לוק מאוד אירופאי והיה מאוד כיף שישראליות היו מתחילות איתי בתור תייר ( תצפה לזה הרבה בתור "שבדי" ) , והייתה לי גם הצלחה יחסית עם השבדיות כי הן אוהבות בנים עם שיער כהה - עור לבן ושיער כהה תאמין לי שולט שם חחח בכל מקרה תעשה חיים ומקסימום תעשה את זה עם ישראלית , תכלס הן מזה קלות שם במיוחד אם יחשבו שאתה איזה נורבגי או משהו , משום מה בנות בארץ מתלהבות מתיירים וממש נהיות בסדר בחול תאמין לי :)

dj shimi g

New member
נשמה

אל תבוא רק בשביל אתה תתאכזב.. דבר שני כל אחת מזדיינת דבר שלישי כן יותר קל שמה...

rppg206

New member
אין בת שלא נותנת...יש גבר שלא יודע

לקחת משפט סיני עתיק

somebody12321

New member
משפט סיני עתיק...

משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך משהו חכם להגיד... תגיד משפט סיני עתיק... חחח צוחק אחי... :)

לינור17

New member
פחחח

איזה עלובים.. אם אף אחת לא נותנת לך פה אף אחת לא תיתן לך גם שם ורוב האנשים שאומרים לך שהן זיינו שוודיות בטח שיקרו עליך והם די הזו ..

למעלה