שאלהה מהאנימה.יכול להיות ספויילר !

animaboy

New member
שאלהה מהאנימה.יכול להיות ספויילר !

פעם אחת לאיצי'גו (ניראה לי בקרב הנגד זארקי) העניים שלו נהיו כחולות ואז הוא נהיה ממש חזק ושמתי לב שגם לקפטן היטסוגה העייניו פיתאום הופכות כחולות (בקרב נגד גין) מה זה אומר ? האם זו יכולת ? ואם כן האם יש לשניהם את אותה יכולת או שזה שונה? מצטער שחפרתי אבל זה באמת מעניין אותי כי גם איצ'גו כבר לא משתמש בזה

Guid

New member
לא,

זה כנראה רק אפקט בשביל להדגיש את זה שהדמות קיבלה תוספת כח. עד כמה שאני יודע, זו לא טכניקה...

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif לפרק 39

העיניים של איצ'יגו נהיו כחולות כי הרייאטסו שלו השתחרר יותר ממה שבדרך כלל וזה השפיע עליו פיזית. להיטסוגאיה יש עיניים בהירות יחסית לשאר הדמויות באופן קבוע והן גדולות יחסית אז רואים. אין קשר אחד לשני.

Hinamori

New member
אבל העיניים של היטסו ירוקות.

זו גם ההשפעה של הרייאטסו אצלו י.י

Goggle Girl

New member
טוב כי בא לי לחפור ../images/Emo58.gif 39

בקשר לזה שאיצ'יגו לא משתמש בזה יותר, זה כי הוא התחזק מאז ובקרב נגד זאראקי הוא בפועל לווה כוח מזאנגטסו בעוד שאחר כך הוא קיבל את זה יותר כחלק מהכוח שלו אז זה מראה גם על שוני ברייאטסו שלו באותו הזמן. אפשר גם להגיד שזה סייד אפקט מזה שהולואיצ'י היה מעורב קריא שינוי פיזי קל על משקל העיניים שלו שנהיות שחורות וצהובות כשהיצ'י משתלט, אבל אפילו אני אומרת שזה כבר אם ממש רוצים לחפור P:

animaboy

New member
ואאאיי תודה זה נושא שלא הבנתי

אם לא נעים לך לכתוב פה אז אני ישמח אם תשלחי לי בפרטי זה מאוד מעניין אותי וגם יש לי עוד איזה שאלה האם הריאטסו של זארקי גוברת על הריאטוסו של איצ'יגו כאילו למי יש יותר הרבה?? תמיד אומרים שלאיצ'יגו יש כמויות מפחידות אני פשוט מנסה להבין איפה הגבול

Goggle Girl

New member
איצ'יגו וקנפאצ'י שניהם ../images/Emo58.gif 39

ישויות שלא ידוע איפה הגבול של הכוח שלהם. למעשה ידוע ששניהם הדמויות הכי חזקות מבחינת כוח נטו, אבל לאף אחד מהם אין מספיק שליטה לעשות עם זה משהו יעיל. איצ'יגו כי אף אחד לא לימד אותו (ואחר כך יורואיצ'י באה וצוחקת עליו. מותי! >.<) וקנפאצ'י אפשר להגיד שכנ"ל, ופשוט יצא שכבר לא מעניין אותו. ההבדל העיקרי הוא שלקנפאצ'י יש מאות בשנים של ניסיון יותר מלאיצ'יגו אז גם אם הוא סתם מוריד את הרטייה והרייאטסו שלו משתחרר, עדיין הוא יכול לעשות עם זה יותר מאשר איצ'יגו שמפחד בכלל מהרייאטסו של עצמו.

Guid

New member
למה לא ידוע?

לאיצ`יגו יש עוד מקורות כח חוץ מזאנגטסו?

Goggle Girl

New member
הוא לא מקור כוח ../images/Emo58.gif 39

זה הכל מחסומים נפשיים של איצ'יגו ש"לווה כוח מזאנגטסו" כי הוא מפחד להוציא את הכוח הזה מעצמו, שזה גם ככה מאיפה שהכוח הזה מגיע. לזאנגטסו אין כוח משל עצמו, רק מה שאיצ'יגו מייחס לו מהכוח שלו - של איצ'יגו. וגם נגיד שזאנגטסו הוא מקור הכוח שלו, אז זה זאנגטסו שלא ידועים גבולות הכוח שלו ולכן גם גבולות הכוח של איצ'יגו שלו הוא מספק רייאטסו.

heartnet

New member
צריך לצטט

"ישויות שלא ידוע איפה הגבול של הכוח שלהם. למעשה ידוע ששניהם הדמויות הכי חזקות מבחינת כוח נטו, אבל לאף אחד מהם אין מספיק שליטה לעשות עם זה משהו יעיל." כל כך נכון XD

Guid

New member
טוב, באמת חפרת...

אבל מה שאמרת זה נכון אז זה לא ייחשב לך כחפירה...XD

למעלה