שאלהה!! באיזה מטבע משתמשים שם דולרים או לירות?? ועם איזה מטבע כדאיי להגיע?
S sm1232 New member 29/7/07 #1 שאלהה!! באיזה מטבע משתמשים שם דולרים או לירות?? ועם איזה מטבע כדאיי להגיע?
O OPM123 New member 29/7/07 #4 מה הבעיה בדולרים?! כבר יש לי דולרים מוכנים אנלא הולך עכשיו להחליף אותם.. =\ יש בעיה להגיע עם דולרים?!
מה הבעיה בדולרים?! כבר יש לי דולרים מוכנים אנלא הולך עכשיו להחליף אותם.. =\ יש בעיה להגיע עם דולרים?!
L lior6389 New member 30/7/07 #7 ... תגיד עם דולרים ותפרוט שם ללירות... משתמשים שם בלירות ולא בדולרים אין צורך להגיע עם אירו.. תבוא עם דולרים
... תגיד עם דולרים ותפרוט שם ללירות... משתמשים שם בלירות ולא בדולרים אין צורך להגיע עם אירו.. תבוא עם דולרים
S sm18 New member 30/7/07 #8 כמו שענו לך, אין שום בעיה עם דולרים, אם יש לך. תגיע איתם ושם יש כל 2 מטר מקום שאפשר להחליף בו דולרים ללירות... שזו תהיה הדאגה האחרונה שלך ותעשה חיים גם אני הגעתי עם דולרים וכל פעם החלפתי קצת כדי לא להתקע בסוף עם לירות מיותרות.
כמו שענו לך, אין שום בעיה עם דולרים, אם יש לך. תגיע איתם ושם יש כל 2 מטר מקום שאפשר להחליף בו דולרים ללירות... שזו תהיה הדאגה האחרונה שלך ותעשה חיים גם אני הגעתי עם דולרים וכל פעם החלפתי קצת כדי לא להתקע בסוף עם לירות מיותרות.
A advamar New member 30/7/07 #9 עצה מממנייי תחליף לפאונדים בסופר מרקט שמה נותנים לך עליו טוב..תלך עם דולרים ותחליף שמה