שאלהה

קמוש1

New member
שאלהה

למה אין לי את האפשרות של החלון הזה שנפתח ורואים מי מחובר ולדבר איתו אונליין? זה אמור להיות ליד העידכונים לא?

meital always

New member
../images/Emo40.gif צ'אט בפייסבוק

האם מופיעה לך בפינה הימנית התחתונה צלמית של ראש אדם בצבע אדום או ירוק? (בצילום מסך שצירפת זה לא מופיע, אני שואלת ליתר ביטחון) אם לא- פרטי באיזו מערכת הפעלה את משתמשת, באיזה דפדפן ובאיזו גרסה שלו. יש לי הרגשה שאת שאת גולשת באקספלורר ישן (למשל גרסה 6), במקרה כזה יש פתרון אחר להעלאת הצ'אט אבל קודם תגידי את הפרטים וננסה לעזור לך.

קמוש1

New member
היי

זה מופיע בצבע ירוק... אני משתמשת במערכת הפעלה XP דפדפן אקפלורר אבל אין לי מושג איזה גרסא..

meital always

New member
אמממ...

אם מופיע לך ראש אדם ירוק, אז הכל בסדר, זה אומר שאת מחוברת לצ'אט! ליתר ביטחון- תקליקי על הראש שלך האדם הזה (אבל בעדינות, כולם לוחצים לו על הראש כל היום...). תודאי שכתוב לך : You Are Online במקביל צריכה להיפתח לך רשימה עם החברים שלך מהפייסבוק שמחוברים עכשו לצ'אט. הקלקה על השם תאפשר לך לפתוח איתו בשיחה. אגב, כדי לדעת איזה גרסה יש לך כנסי בתפריט של האקספלורר למעלה אל "עזרה" (Help) ואז הקליקי על השורה האחרונה "אודות" (About) .

קמוש1

New member
אני אונליין

אבל הכוונה שלי זה שבתמונות מסך שהוספתי ליד העידכונים צריך להיות נגיד 11 חברים מחוברים בקטן כזה.. לא? האקספלורר שלי הוא גירסא 6

meital always

New member
אז הנה פתרון התעלומה

כמ שחשבתי בהתחלה, הבעיה היא בגרסה של האקפלורר. בגרסה 6 (בחלק מהמקרים) את לא תראי את החלון הזה. כדי לפעול בצ'אט בגרסה 6 יש להשתמש ב Pop Out Chat שזה חלון שקופץ לך עם האנשים שמחוברים. אני יכולה להסביר לך איך להשתמש בזה, אבל אני ממליצה לך בחום פשוט לשדרג לאקספלורר גרסה 7 , זה יקח לך 5 דקות. זה גם עדיף מהרבה בחינות אחרות וגם יאפשר לך שימוש טוב יותר בפייסבוק בכלל ובצ'אט בפרט ובהופעת החלון שדיברת עליו...

קמוש1

New member
תודהה!!!

ומה זה אקפלורר 7? יש הרבה הבדל בינהם או שזה רק גרסא חדשה? בד"כ אני אוהבת להישאר עם הישן והמוכר חח

meital always

New member
אקספלורר 7

את כמעט שלא תרגישי בהבדל, קצת עיצוב חדש ועוד כמה תכונות משופרות. ההבדל העיקריהוא מאחורי הקלעים, כמו מה שדיברנו עליו, כי הרבה אפליקציות חדשות מותאמות לאקספלורר 7. זה גם יעביר לך אוטומטית (אם תרצי) את המועדפים ושאר ההעדפות האישיות שלך. בהנחה שמערכת החלונות שלך חוקית ולא מועתקת לא צריכה להיות שום בעיה, ואגב את תמיד תוכלי לחזור לגירסה 6 אם משהו פתאום לא יראה לך. http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx

למעלה