שאלהה.. כמה זמן בערך לוקח לכם לגמור?
A Angelred New member 14/4/03 #3 תלוי בבנאדם... חבר שלי הביא אותי ל15 אורגזמות תוך 40 דקות בלי סקס מלא שירן
K kundason2003 New member 14/4/03 #9 כשעשו את הסקר על אוננות הסתבר שאני דווקא נורמלי, ולרוב לוקח יותר זמן בסקס. תבין, אני מכיר את הגוף שלי הכי טוב, ולכן אני יודע איך לעשות את זה הכי מהר...
כשעשו את הסקר על אוננות הסתבר שאני דווקא נורמלי, ולרוב לוקח יותר זמן בסקס. תבין, אני מכיר את הגוף שלי הכי טוב, ולכן אני יודע איך לעשות את זה הכי מהר...
E EverMan New member 14/4/03 #10 מה הבעיה לעשות את זה ? ../images/Emo12.gif וזה אפשרי בקלות ... דבר שרק דורש רצון.
T The Ancient Mariner New member 14/4/03 #11 ואוו לסבית שמתלוננת על מחסור ... באורגזמות... זה חדש לי. רוב הלסביות שאני מכיר מכניסות את חבר שלה בכיס הקטן.
ואוו לסבית שמתלוננת על מחסור ... באורגזמות... זה חדש לי. רוב הלסביות שאני מכיר מכניסות את חבר שלה בכיס הקטן.
A Angelred New member 14/4/03 #8 אנשים תרגעו אנשים אנשים תרגעו הוא חבר שלי לא בא לי להכיר אותו לאף אחד הוא שלי אני מתה עליו חולה אליו אני מאוהבת בו בצורה מחורפנת הוא השזיף שלי לא להתקרב בהמון אהבה שירן
אנשים תרגעו אנשים אנשים תרגעו הוא חבר שלי לא בא לי להכיר אותו לאף אחד הוא שלי אני מתה עליו חולה אליו אני מאוהבת בו בצורה מחורפנת הוא השזיף שלי לא להתקרב בהמון אהבה שירן
ה הדרומית New member 14/4/03 #14 תלוי../images/Emo80.gif אם זה אני לעצמי- כמה דקות אם בסקס- אפילו שעה